Tip dana: DC Junajted – Nju Ingland: Domaćin je favorit, ali je gost u velikom naletu!

U noći između petka i subote nas očekuju prva tri meča u okviru novog kola MLS šampionata, a za vas smo analizirali duel između DC Junajteda i Nju Inglanda.
Meč između ove dve ekipe je na programu u jedan sat iza ponoći.

DC Junajted: Glavni cilj je ni manje ni više nego titula!

DC Junajted je prošle godine završio novi stadion, a samim tim su nekako i porasle ambicije vlasnika ovog kluba koji su pre početka MLS šampionata najavili da je glavni cilj ove ekipe ni manje ni više nego osvajanje šampionskog pehara, što će ruku na srce biti dosta težak zadatak pošto je konkurencija u ovom trenutku možda i najjača u poslednjih nekoliko godina kada je u pitanju MLS.
Kada se sve sabere i oduzme, sigurno je da ova ekipa pruža dosta dobre partije ove sezone, ali isto tako je i opšti utisak da im u poslednje vreme ne ide pošto su na pet poslednjih mečeva ostvarili samo jednu pobedu, uz jedan poraz i čak tri remija, ali ono što je najbitnije je podatak da se i dalje nalaze na odličnom drugom mestu na tabeli istočne konferencije, i sigurno je da će u nastavku sezone pokušati da napadnu i poziciju broj jedan koja na kraju sezone donosi direktan plasman u četvrtfinale.
U prošlom kolu je DC Junajted odigrao jedan poprilično skroman meč pošto su na gostovanju kod Dalasa doživeli poraz (2:0), dok su pre toga na svom terenu remizirali protiv Toronta, a zanimljivo je da su do boda u tom meču došli u poslednjem minutu posle penala koji je u gol pretvorio svakako najbolji fudbaler ove ekipe i jedan od najboljih fudbalera u čitavom MLS šampionatu – Vejn Runi.

Nju Ingland: Fantastične partije u poslednje vreme!

Na početku sezone nije sve izgledalo tako sjajno po ekipu Nju Inglanda, i svi su polako već počeli da otpisuju ovu ekipu kada je u pitanju plasman u plej of, koji su inače vlasnici ove ekipe zacrtali kao jedan od glavnih ciljeva za ovu sezonu. Međutim, onda su fudbaleri ove ekipe zaigrali dosta bolje nego do tada i vezali su čak šest mečeva bez poraza, a u tom periodu su ostvarili tri remija i tri pobede.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na osmom mestu i imaju isti broj bodova kao i sedmoplasirani Toronto, a opšte poznato je da u Americi to sedmo mesto donosi plasman u plej of.
U prethodna dva kola fudbaleri Nju Inglanda imaju dve uzastopne pobede, a zanimljivo je da su možda baš u ta dva meča i prikazali svoje najbolje partije ove sezone. Prvo su na svom terenu savladali ekipu Hjustona koja igra sjajno ove godine, a pobedonosni gol na tom meču su postigli u prvom minutu sudijske nadoknade. Nakon toga je Nju Ingland ostvario veoma važnu pobedu na gostovanju kod Kolorada, u meču koji je završen rezultatom 1:2, i u kom je Nju Ingland dominirao od prvog do poslednjeg minuta.
Sigurno je da ova simpatična ekipa koja je pružala katastrofalne partije na startu sezone želi da nastavi sa dobrim partijama i u ovom kolu, ali ipak treba biti realan pa priznati da to neće biti nimalo lak zadatak pošto gostuju kod ekipe DC Junajteda koja je u ovom trenutku jedna od najboljih ekipa u MLS šampionatu.

Naš predlog

Iako DC Junajted ne blista u poslednje vreme, sigurno je da bi novi neuspeh bio pravi šok po ovu ekipu pošto nije tajna da je glavni cilj ovog tima šampionski pehar. Zbog toga vam hrabro preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.96. U goste im dolazi ekipa Nju Inglanda koja na šest poslednjih mečeva ne zna poraz, i tim koji se potpuno trgao nakon katastrofalnog starta. Ipak, sva je prilika da je vreme za jedan poraz ove ekipe posle duže vremena, ali nema sumnje da će Nju Ingland skupo prodati kožu pa vam zbog toga preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.62. Iz potpuno istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom GG3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa izuzetno dobrom kvotom 1.96.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.