Tip dana: Toronto – Njujork Red Buls: Može li domaćin do nove pobede?

U sredu i četvrtak su na programu mečevi vanrednog kola u MLS šampionatu, a ovog puta smo za vas analizirali meč između Toronta i Njujork Red Bulsa.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za dva sata posle ponoći.

Toronto: Možda smo očekivali malo više…

Brojne promene je pretrpela ekipa Toronta pred početak ove sezone u MLS-u. Tu pre svega mislimo na odlazak najboljeg fudbalera ove ekipe i sasvim sigurno jednog od najboljih fudbalera čitavog šampionata u prethodnih nekoliko godina, Sebastijana Đovinka. Činilo se da će kanadski tim dosta teško nadomestiti odlazak ovog sjajnog fudbalera, ali je fantastični Posuelo učinio da se to ne oseti previše.
Naime, trenutno fudbaleri Toronta zauzimaju sedmu poziciju na tabeli istočne konferencije koja je ujedno i poslednja koja na kraju sezone donosi plasman u plej-of, a svakako nema sumnje da je to glavni cilj ekipe koju sa klupe predvodi Vanej. U prošlom kolu je Toronto odigrao jedan fantastičan meč pošto su slavili na gostovanju kod Montreala (0:2), a sigurno da je taj trijumf još i veći ako uzmemo u ozbir da fudbaleri Montreala igraju poprilično dobro na svom terenu. Strelci u tom meču su bili pomenuti Posuelo i Altidor, koji su bez sumnje i najbolji fudbaleri ove ekipe, i za sada su na najbolji mogući način nadomestili odlazak Đovinka.
Sigurno je da Toronto ima veliki motiv kada je ovaj meč u pitanju pošto na tri poslednja međusobna susreta ne samo da nisu uspeli da savladaju ekipu Njujork Red Bulsa, već nisu uspeli ni da postignu gol.

Njujork Red Buls: Sjajna sezona za ovu ekipu!

Možda je malo ko očekivao da će fudbaleri Njujork Red Bulsa igrati ovoliko dobro ove sezone, ali je trenutno situacija takva, i sasvim sigurno da svi navijači ove ekipe mogu da budu prezadovoljni. Trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na fantastičnom trećem mestu na tabeli istočne konferencije, i u ovom trenutku imaju pet bodova manje od vodeće Filadelfije, ali i čak dva meča manje u odnosu na ovu ekipu, pa zaista nema sumnje da će ekipa iz Njujorka u narednih nekoliko kola ozbiljno napasti tu prvu poziciju.
U prošlom kolu je Njujork igrao veliki gradski derbi protiv Njujork Sitija koji nam po nekom nepisanom pravilu uvek donese veliki broj golova. Slično je bilo i ovog puta, pošto je domaćin slavio sa 2:1, a taj meč je obeležio veliki broj prilika i sa jedne i sa druge strane. Ono što je zanimljivo je da je Siti došao prvi do vođstva u tom duelu, ali je Red Bul u nastavku zaigrao dosta bolje i preokrenuo rezultat u svoju korist. Nakon tog trijumfa je Njujork Red Buls preteakao na tabeli svog gradskog rivala pa je sigurno da je zbog toga pobeda još slađa i značajnija.
Pre toga je ova ekipa odigrala jedan fantastičan meč na gostovanju kod Atlante u kom je viđeno čak šest golova pošto je taj meč završen rezultatom 3:3, a zanimljivo je da su došli do boda golom Rajt Filipsa u poslednjim trenucima utakmice, iako je Atlanta povela tek u 91. minutu. Sigurno je da u dobrom raspoloženju dočekuju ovaj meč pošto imaju tri trijumfa na poslednja tri susreta sa Torontom.

Naš predlog

Toronto na tri poslednja meča protiv Njujorka ne samo da nije pobedio već nije uspeo ni da postigne gol pa je sigurno da ovoga puta imaju ogroman motiv. Sigurno je da im u prilog ide što im dolazi ekipa koja ove sezone ima samo dve pobede na strani, pa vam zbog svega toga preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.74. Nema sumnje da nas očekuje jedan izuzetno efikasan meč pošto i jedni i drugi ove sezone igraju mečeve sa velikim brojem golova. Zbog toga vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.58. Za kraj, savetujemo vam da probate sa kombinacijom tih igara i da tipujete na igru 1&3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.41.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.