Tip dana: Sinsinati – DC Junajted: Može li domaćin do novog trijumfa?

U noći između četvrtka i petka su na programu još dva meča u okviru vanrednog kola MLS šampionata u kom će snage odmeriti Sinsinati i DC Junajted.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za četiri sata posle ponoći.

Sinsinati: Stvari idu na bolje!

Sinsinati je debitant u MLS-u, i sigurno je da niko od ove ekipe nije očekivao velike stvari u premijernoj sezoni, ali takođe, niko nije mislio ni da će biti na dnu tabele. Ipak, nije start prvenstva nagoveštavao da će Sinsinati biti ovoliko loše plasiran na tabeli, pošto je ova ekipa pružala dosta dobre partije u prvih nekoliko kola. Ipak, nakon toga je novajlija u ligi vezao dve serije od po šest i pet vezanih poraza što ih je i dovelo do toga da se nalaze na dnu tabele. Međutim, ono što svakako može da raduje sve navijače ove ekipe je činjenica da ova ekipa igra dosta bolje u poslednje vreme pa su tako vezali dve pobede, zbog kojih su se izjednačili sa Kolambusom koji se nalazi na pretposlednjem mestu.
Prvo je Sinsinati odigrao jedan fantastičan meč na svom terenu protiv Hjustona i slavili sa 3:2 u jednom meču koji je zaista doneo dosta uzbuđenja pošto su vodili sa 3:0 sve do desetak minuta pred kraj meča ali su onda dozvolili Hjustonu da za dva minuta postigne dva gola, i do kraja su strepeli. Ipak, odbranio je Sinsinati silovite napade Hjustona i zabeležio veoma važnu pobedu. Sa sjajnim igrama su nastavili i u prošlom kolu kada su slavili na gostovanju kod Čikaga (1:2).

DC Junajted: Može li ova ekipa do titule?

DC Junajted ima najviše moguće ambicije ove sezone i nema sumnje da će učiniti sve što je u njihovoj moći da napadnu šampionsku titulu. Prošle godine je u Vašingtonu izgrađen novi stadion, a iste godine je u klub stigao i Vejn Runi koji je bez sumnje u ovom trenutku jedan od najboljih fudbalera u MLS ligi.
Trenutno se ekipa iz Vašingtona nalazi na odličnom drugom mestu na tabeli istočne konferencije i u ovom trenutku imaju četiri boda manje od vodeće Filadelfije, ali i meč manje, pa je sigurno očekivati da u narednim kolima ozbiljno napadnu to prvo mesto u istočnoj konferenciji koje na kraju sezone donosi direktan plasman u četvtrtfinale plej-ofa što bi bila zaista velika stvar po ovu ekipu.
Ipak, DC Junajtedu i ne cvetaju baš ruže u poslednje vreme, pošto na tri vezana meča ne znaju za trijumf. Prvo je ova ekipa nekako isčupala bod na svom terenu protiv Toronta i to golom koji je postigao Vejn Runi iz jedanaesterca u poslednjim trenucima meča. Nakon toga je ova ekipa odigrala jedan dosta loš meč i doživela poraz na gostovanju kod Dalasa, dok se ni u prošlom kolu nisu proslavili pošto su remizirali i to na svom terenu protiv Nju Ingland Revolušna a taj meč je završen rezultatom 2:2.

Naš predlog

Sinsinati igra sjajno u poslednje vreme pošto su vezali dve pobede protiv nimalo naivnih rivala. Sa druge strane, DC Junajted ima najviše moguće ambicije ove sezone i dosta dobro guraju za sada, ali ipak u poslednje vreme igraju nešto slabije i već tri meča ne znaju za pobedu. Upravo zbog toga veću prednost u ovom meču dajemo domaćoj ekipi i predlažemo vam da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.50. I jedni i drugi u poslednje vreme igraju uglavnom mečeve sa velikim brojem golova, pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.72. Za kraj, mišljenja smo da će i jedni i drugi postići makar po jedan gol na ovom susretu pa vam zato preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.60.Registruj se na Meridianbet

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.