Tip dana: Filadelfija – Čikago: Lider dočekuje posrnuli Čikago, Paunović pred otkazom?

U noći između subote i nedelje nas očekuje dosta zanimljiivih mečeva u okviru novog kola u MLS šampionatu, a za vas smo ovog puta izdvojili svakako najinteresantniji duel u kom će lider na tabeli ekipa Filadelfije dočekati Čikago koji sa klupe predvodi Veljko Paunović.
Meč između ove dve ekipe je na programu u jedan čas i 30 minuta iza ponoći.

Filadelfija: Sezona iz snova!

Nema sumnje da je malo ko očekivao da će fudbaleri Filadelfije ovoliko dobro igrati ove sezone u MLS-u, ali situacija je takva da se trenutno ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli istočne konferencije gde je vrlo verovatno i jača konkurencija nego na zapadu, gde se odavno odlepila ekipa Los Anđelesa.
Sjajno je Filadelfija krenula od samog starta, ali je opšti utisak da u poslednje vreme pružaju nešto slabije partije pa su tako na pet poslednjih mečeva ostvarili samo jednu pobedu, uz po dva remija i dva poraza. To svakako nije dobro pošto se drugoplasirani DC Junajted primakao na samo bod zaostatka posle pobede u prošlom kolu na gostovanju kod Sinsinatija (1:4), pa je sigurno da će Filadelfija imati dosta muke da sačuva to prvo mesto koje na kraju sezone donosi direktan plasman u četvtfinale.
U prošlom kolu je ova ekipa doživela najubedljiviji poraz ove sezone pošto su na gostovanju kod Solt Lejka poraženi sa više nego ubedljivih 4:0. Pre tog meča je Filadelfija samo remizirala na svom terenu protiv Orlanda, dok su poslednju pobedu ostvarili pre skoro tri nedelje kada su na gostovanju kod iste ekipe slavili sa 1:3 u jednom poprilično dobrom meču za ovu ekipu.

Čikago: Katastrofalne partije ove ekipe!

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Čikaga igrati ovoliko loše ove sezone pogotovu nakon odličnog starta sezone i nekoliko pobeda. Naime, kako vreme prolazi, izabranici Veljka Paunovića su sve dalje od plasmana u plej-of što je svakako glavni cilj ove sezone, pošto se u ovom trenutku nalaze tek na desetom mestu na tabeli istočne konferencije. Ova ekipa ima čak šest bodova manje od sedmoplasiranog Njujork Sitija, a svakako treba pomenuti da je to mesto i poslednje koje donosi plasman u plej-of. Da stvari po fudbalere Čikaga budu još gore, Njujork u ovom trenutku ima čak četiri meča manje od Čikaga, pa je plasman u doigravanje sve dalji kada je u pitanju ova ekipa.
U protekla tri kola se izabranici Veljka Paunovića nisu proslavili pošto su doživeli dva poraza i jedan remi, i to u prošlom kolu na svom terenu protiv ekipe Kolambusa. Pre toga je Čikago doživeo dva vezana poraza. Prvo su izgubili na gostovanju kod Kanzasa, i ako je to možda bilo i očekivano, sigurno je da niko nije očekivao da će Fajersi na svom terenu doživeti poraz od Sinsinatija koji je u tom trenutku bio na poslednjem mestu na tabeli.
Mora se priznati da u prošlom kolu nisu imali ni sreće pošto su odigrali jedan dosta dobar meč ali su fudbaleri Kolambusa uspeli da izjednače i to golom u poslednjim trenucima utakmice što je šokiralo navijače Čikaga koji svakako pamte dosta bolje partije svojih fudbalera.

Naš predlog

Iako Filadelfija u ovom trenutku zauzima prvu poziciju na tabeli istočne konferencije, nema sumnje da ih očekuje dosta težak posao protiv Čikaga kom je ovo jedna od poslednjih prilika za uključivanje u borbu za mesto koje na kraju sezone vodi u plej-of. Zanimljivo je da je poslednja tri susreta između ove dve ekipe dobila Filadelfija, ali smo mišljenja da tako neće biti ovog puta zbog toga što dosta kvalitetna i skupa ekipa Čikaga više nema prava na kiks. Zato vam preporučujemo da probate sa duplom šansom x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.09. Treba očekivati meč sa dosta golova, pošto ih je na poslednja dva međusobna susreta između ove dve ekipe palo ukupno deset. Zato vam toplo savetujemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.27. Za kraj, sigurno je da će izabranici Veljka Paunovića u ovom susretu ići na sve ili ništa, pa vam zato hrabro preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa nestvarno dobrom kvotom koja iznosi 4.25!Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.