Tip dana: Dinamo Moskva – Rubin: Mogu li Moskovljani do trijumfa nad neugodnim gostom iz Kazanja?

U nedelju su na programu preostali mečevi drugog kola ruske Premijer lige, a ovog puta smo za vas izdvojili duel između Dinama iz Moskve i Rubina. U subotu su nam mečevi u Rusiji doneli dosta golova, a zanimljivo je da je na četiri susreta palo čak 17 golova, što je u proseku više od četiri. Nadamo se da će i nedelja biti podjednako efikasna.
Meč između Dinama i Rubina je zakazan za 18 časova.

Dinamo Moskva: Cilj je plasman u Evropu, ali…

Visoke ciljeve su čelni ljudi kluba iz Moskve postavili za ovu sezonu, a to je ni manje ni više nego izlazak na međunarodnu scenu naredne godine. Veliko je pitanje koliko je to realno obzirom da je Dinamo prošle sezonu završio tek na 12. mestu i da su u jednom trenutku bili baš ugroženi kada je opstanak u pitanju. Ipak, zbog dobrih rezultata u poslednjem delu šampionata su na kraju završili sa čak pet bodova više od Samare koja je morala u doigravanje.
U prvom kolu novog šampionata Dinamo je remizirao na gostovanju kod Arsenala iz Tule, a sigurno je da su mogli i do sva tri boda u tom meču pošto su sve do 84. minuta vodili i to posle gola koji je postigao Kardozo. Ipak, desetak minuta pred kraj meča je Arsenal stigao do izjednačenja.
Nije se previše trošio Dinamo u prelaznom roku, ali se mora priznati da su iz Krasnodara doveli Kaborea koji bi zaista mogao da bude ogromno pojačanje u nastojanju da ovaj klub dođe do plasmana u Evropu.

Rubin: Sjajan start!

Sigurno je da Rubin nema toliko velike ambicije kao pre nekoliko sezona kada su pred početak šampionata uglavnom najavljivali pohod na mesta koje vode u Ligu šampiona, ali se mora priznati da je ekipa iz Kazanja dosta dobro startovala u ovoj sezoni pošto su u prvom kolu na gostovanju kod Lokomotive iz Moskve uspeli da izvuču remi. Taj duel je završen rezultatom 1:1, iako je Lokomotiva u prvom poluvremenu promašila i penal. U nastavku je bilo dosta šansi, i sa jedne i sa druge strane, prva je u vođstvo došla ekipa iz Moskve, ali su fudbaleri Rubina pokazali veliki karakter i došli do izjednačenja u meču u kom su bez preterivanja bili makar ravnopravni rival.
Zanimljivo je da je Rubin prošlu sezonu završio poziciju iznad Dinama iz Moskve, ali su zato imali čak tri boda više pa je sigurno da nijednog trenutka nisu doveli svoj opstanak u pitanje. Ono što svakako nije dobro je da je ekipa iz Kazanja u poslednjoj proveri pred novu sezonu u ruskoj Premijer ligi doživela ubedljiv poraz od CSKA iz Moskve kada je bilo čak 0:4.
Takođe, ne treba zanemariti i podatak da je Rubin u poslednjih 15 mečeva na strani ostvario samo jedan trijumf, što je još jedan od pokazatelja da ova ekipa igra dosta bolje na svom terenu.

Naš predlog

Dinamo iz Moskve ima dosta veće ambicije ove sezone nego prethodne, i najviše zbog toga im i dajemo prednost u ovom meču. Takođe, ne treba zaboraviti da Rubin igra katastrofalno na gostovanjima, i da su u poslednjih 15 mečeva ostvarili samo jedan trijumf. Zato vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.80. U poslednjih pet susreta između ove dve ekipe nije bilo više od dva gola, pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa igrom 0-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.47. Za kraj, sigurni smo ni da se ovaj meč neće završiti bez golova pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa sve popularnijom igrom 1-2 gola koju kladionica Meridianbet plaća sa dosta dobrom kvotom 1.74.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.