Tip dana: Crvena Zvezda – Helsinki: Zvezda nastavlja pohod ka Ligi šampiona!

U sredu se nastavljaju kvalifikacije za Ligu šampiona, a za vas smo ovog puta pripremili meč koji se igra na stadionu “Rajko Mitić” u kom će Crvena Zvezda dočekati ekipu Helsinkija.
Meč između srskog i finskog šampiona je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Crvena Zvezda: Može li Zvezda ponovo do Lige šampiona?

Izabranici Vladana Milojevića su prošle sezone bez većih problema došli do nove titule šampiona Srbije, i da nije bilo podele bodova pred plej-of sigurno je da se to ne bi dovelo u pitanje ni u jednom trenutku. Svakako da je ta prošla sezona bila dosta dobra za sve navijače crveno-belih pošto su njihovi ljubimci uspeli da se plasiraju u Ligu šampiona, u kojoj su skinuli skalp Liverpulu koji je kasnije postao šampion Evrope. Svakako da se Zvezda nije obrukala u grupnoj fazi, ali se isto tako mora priznati i da su u prolećnom delu šampionata izabranici Vladana Milojevića igrali dosta slabije nego u prvom delu sezone.
Iz kluba su u međuvremenu otišli Savić, Joveljić i Čaušić, ali se čini da se to preterano neće odraziti na igru crveno-belih pošto sva trojica u poslednje vreme nisu bili u prvom planu.
U prvom kolu kvalifikacija je šampion Srbije dosta teže nego što se očekivalo savladao Suduvu, pošto su u prvom meču remizirali (0:0) u jednom od lošijih mečeva ove ekipe od kako je Vladan Milojević seo na klupu. U drugom susretu je ekipa sa stadiona “Rajko Mitić” odigrala znatno bolje i bez većih problema ostvarila pobedu (2:1), što je bilo dovoljno za drugo kolo u kom ih očekuje znatno ozbiljniji rival.
Inače u crveno-belo jato se pre nekoliko dana vratio Miloš Degenek koji je u prošlim kvalifikacijama bio jedan od najboljih igrača srskog šampiona i nema sumnje da će u nastavku sezone predstavljati veliko pojačanje za ovu ekipu.

Helsinki: I plasman u drugo kolo je uspeh za ovu ekipu!

Kada je u pitanju Helsinki, možemo slobodno reći da je ova ekipa imala nešto slabiju sezonu, ali su ipak nekako uspeli da dođu do šampionske titule, u ne baš jakoj konkurenciji. Međutim, kada su u pitanju kvalifikacije za Ligu šampiona, ova ekipa je dosta dobro startovala i obezbedila plasman u drugo kolo, što je svakako i bio primarni cilj, makar za početak. Oni su na svom terenu u prvom duelu savladali Toršavn sa 3:0, tako da je revanš praktično bio samo formalnost. Ipak, početkom drugog poluvremena je protivnik poveo sa 2:0 pa nije bilo baš jednostavno ostati miran, međutim, sa dva gola Riskija je Helsinki došao do pobede i obezbedio plasman u drugo kolo kvalifikacija za plasman u najelitnije evropsko klupsko takmičenje.
Pred meč Zvezde i Helsinkija u Finskoj je odigran derbi kola. Imao je Helsinki rezultat u svojim nogama, ali im je na kraju izmakla pobeda. Rival šampiona Srbije poveo je u 55. minutu golom Riskija, imali su u nastavku gosti nekoliko ozbiljnijih prilika da ugroze Ilves, ali su se dobrano ispromašivali. Kažnjeni su u trećem minutu nadoknade kada je golom Laurija Ilveš sa bele tačke doneo izjednačenje. Helsinki se nakon petnaest odigranih kola nalazi na četvrtoj poziciji dok Ilveš zauzima prvo mesto, što je svakako veliko iznenađenje.

Naš predlog

Ekipa Vladana Milojevića polako ali sigurno hvata zalet. Crveno-beli su u duelu protiv Javora prikazali jednu dosta dobru partiju čime su nagovestili da je kriza prošlost. Sigurno je da će srpski šampion od prvog minuta krenuti ofanzivno ka golu Helsinkija pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75. Upravo zbog toga što će Zvezda morati da napadne svog protivnika u ovom meču, vrlo lako se može desiti da gledamo jedan izuzetno efikasan meč pa vam zbog toga preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.70. Za kraj, baš iz razloga što je Vladan Milojević svojim izabranicima naredio ofanzivu kada je ovaj susret u pitanju, preporučujemo vam da probate sa igrom I2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.57.Registruj se na Meridianbet

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.