Tip dana: Los Anđeles – Atlanta: Duel dve najkvalitetnije ekipe u ligi!

I ovog vikenda nas očekuje dosta uzbudljivih susreta u okviru novog kola u MLS šampionatu, a ovoga puta smo za vas izdvojili jedan veliki derbi, ali ne samo ovog kola već možda i čitavog šampionata, pošto će snage ukrstiti vrlo verovatno i dve najkvalitetnije ekipe u ligi – Los Anđeles i Atlanta.
Meč između ove dve ekipe zakazan je za četiri sata posle ponoći.

Los Anđeles: Fantastična sezona!

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Los Anđelesa igrati ovoliko kvalitetno ove sezone, iako nema sumnje da imaju izuzetno kvalitetan sastav. Naime, ekipa iz Kalifornije trenutno zauzima ubedljivo prvo mesto na tabeli zapadne konferencije uz čak devet bodova viška u odnosu na drugoplasirani LA Galaksi koji je ruku na srce u prošlom kolu bio bolji od ove ekipe. Bio je to zaista jedan fantastičan meč u kom su glavne uloge imali, naravno ko bi drugi nego Zlatan Ibrahimović i Karlos Vela koji je najbolji strelac lige u ovom trenutku. Bolji iz tog duela je izašao bivši švedski reprezentativac koji je postigao het-trik na tom susretu i nagovestio da i Galaksi ima izuzetno visoke ambicije ove godine, pošto prošle nisu uspeli da se plasiraju u plej-of.
Pre tog meča sa gradskim rivalom, fudbaleri Los Anđelesa su ostvarili tri vezane pobede u kojima su postigli čak 14 golova, što je samo još jedan od pokazatelja da ova ekipa igra za gol više.
Teško je očekivati da će bilo ko moći da ugrozi Los Anđeles na prvom mestu do kraja regularnog dela sezone pošto u ovom trenutku imaju baš veliku prednost u odnosu na svoje rivale. Podsećamo vas, prvo mesto konferencije znači i direktan plasman u četvrtfinale plej ofa, što automatski znači više dana za odmor, što je svakako nešto što treba i te kako uzeti u obzir.

Atlanta: Može li Atlanta ponovo do titule?

Atlanta je prošle sezone igrala fantastičan fudbal i sigurno da ne treba da začudi što su došli do svoje istorijske prve titule u MLS šampionatu. Ova sezona nije započela baš najbolje kada je u pitanju ova ekipa, ali je opšti utisak da kako vreme prolazi, Atlanta pruža sve bolje partije, i u ovom trenutku se nalaze na odličnom drugom mestu na tabeli istočne konferencije uz samo tri boda manje u odnosu na vodeću Filadelfiju od koje imaju meč manje, što je svakako nešto što ne treba zanemariti pošto bi Atlanta eventualnom pobedom u ovom susretu mogla da dođe i do pozicije broj jedan.
U prethodnih pet mečeva Atlanta je igrala nešto slabije pa su tako doživeli dva poraza, jednom remizirali i zabeležili dve pobede. Ipak, ono što je jako bitno je podatak da je Atlanta ostvarila te dve pobede u poslednja dva kola, pa nema sumnje da im forma ide uzlaznom putanjom. Treba naravno dodati i da u ta dva meča nisu primili nijedan gol, ali su postigli čak sedam, što je svakako nešto što može da raduje sve navijače ove ekipe.
Prvo je Atlanta zabeležila više nego ubedljiv trijumf na svom terenu protiv Hjustona a taj meč je završen rezultatom 5:0, da bi nakon toga ostvarili pobedu i u duelu sa DC Junajtedom (2:0), koji takođe ima velike ambicije ove godine, pošto im je cilj da napadnu šampionsku titulu.

Naš predlog

I jedni i drugi igraju dosta dobro ove sezone i sigurno je da su ovo i dve najkvalitetnije ekipe u MLS ligi. Ipak, blagu prednost dajemo domaćem timu koji igra bez greške na svom terenu pošto su do sada zabeležili čak osam pobeda uz samo jedan remi. Sa druge strane, Atlanta je u odličnoj formi, ali je evidentno da dosta gore igraju na strani gde su vezali čak pet poraza. Zbog svega toga vam preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.48. Nema sumnje da nas očekuje jedan meč sa velikim brojem golova pa vam zbog toga savetujemo da probate sa igrom GG3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75. Mišljenja smo da će gotovo sigurno biti makar dva gola u prvom poluvremenu, pa vam za kraj savetujemo da probate sa igrom I2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.11.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.