Tip dana: Čikago – DC Junajted: Paunoviću se ozbiljno drma klupa!

Ovog vikenda nas očekuju nova uzbuđenja u MLS šampionatu, a za vas smo ovog puta izdvojili jedan od svakako najinteresantnijih susreta u kom će snage odmeriti Čikago i DC Junajted.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za dva sata posle ponoći.

Čikago: Najveće razočarenje!

Iako smo od fudbalera Čikaga očekivali dosta dobre partije ove sezone, ova ekipa je trenutno sasvim sigurno najveće razočarenje u MLS-u. Naime, ova ekipa se u ovom trenutku nalazi tek na desetom mestu na tabeli istočne konferencije što sasvim sigurno niko nije očekivao pre početka šampionata. Najbolji pokazatelj za to je činjenica da je ova ekipa u prelaznom roku angažovala Gaitana, od koga se očekivalo da povede ekipu ka najvišim ciljevima, a nije tajna da je glavni cilj Čikaga titula šampiona.
Po svemu sudeći Veljku Paunoviću se ozbiljno drma klupa pošto Čikago zaista ne liči na sebe, i možda je baš meč protiv DC Junajteda poslednja prilika za ovu ekipu da se vrati u borbu za plasman u plej of, ali i za Veljka Paunovića da ostane trener ove ekipe.
U prošlom kolu je Čikago odigrao jedan solidan meč ali su ipak doživeli poraz na gostovanju kod prvoplasirane Filadelfije, dok su pre toga doživeli dva vezana poraza i remi na svom terenu protiv Kolambusa, pa je sigurno da bi peti meč bez pobede jedne izuzetno kvalitetne ekipe bio zaista previše.

DC Junajted: I ova ekipa ima visoke domete!

DC Junajted je prošle godine sagradio novi stadion, i to je bio samo početak, pošto su vlasnici ovog kluba najavili da će njihova ekipa u bliskoj budućnosti napasti šampionsku titulu. Kako sada stvari stoje, već u ovoj sezoni je glavna ambicija ekipe iz Vašingtona borba za prvo mesto, ali nema sumnje da neće biti nimalo lako pošto konkurencija odavno nije bila toliko jaka u MLS šampionatu.
Nema sumnje da svi navijači DC Junajteda mogu da budu zadovoljni sa onim što njihovi fudbaleri prikazuju ove sezone. Naime, trenutno se ova ekipa nalazi na odličnom trećem mestu na tabeli istočne konferencije koje na kraju sezone donosi plasman u plej of, što je svakako primarni cilj ekipe iz Vašingtona.
U prošlom kolu je DC doživeo poraz na gostovanju kod Atlante, koja je bez sumnje jedna od najboljih ekipa u ligi, ali i pored toga Vejn Runi i drugari nisu razočarali u tom meču, čak su u jednom delu susreta bili i bolji rival. Pre toga je ekipa iz Vašingtona ostvarila veoma važnu pobedu na gostovanju kod novajlije u ligi Sinsinatija, a taj meč je završen rezultatom 1:4. Treba svakako pred ovaj meč napomenuti podatak da DC Junajted na poslednjih pet mečeva na strani imaju samo jednu pobedu, dok su pre toga pružali dosta dobre partije van svog terena.

Naš predlog

Fudbaleri Čikaga više nemaju pravo na kiks, ali ih očekuje jako težak zadatak pošto im u goste dolaze fudbaleri DC Junajteda koji igraju sjajno ove sezone. Ipak, verujemo da će Čikago konačno zaigrati kako treba pa vam zato preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.70. Ipak, ne treba očekivati ni da gosti iz Vašingtona neće imati šta da poruče na ovom susretu pa vam zbog toga predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.61. Za kraj, sve nam govori da će ovo biti jedan poprilično efikasan meč pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.59.Registruj se na Meridianbet

1 Trackback / Pingback

  1. URL

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.