Tip dana: Atlanta – LA Galaksi: Mogu li “Ibra” i drugari da sruše prošlogodišnjeg šampiona?

I ovog vikenda nas očekuje novo interesantno kolo kada je u pitanju MLS šampionat, a za vas smo ovog puta izdvojili svakako najinteresantniji susret u kom će koplja ukrstiti prošlogodišnji šampion, ekipa Atlanta i LA Galaksi za koju sa dosta uspeha nastupa Zlatan Ibrahimović.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 23 časa.

Atlanta: Može li ova ekipa do nove titule?

Fudbaleri Atlante su prošle sezone igrali fantastičan fudbal, i zato su bez većih problema došli do prve šampionske titule u svojoj istoriji. Gotovo čitavog šampionata je ova ekipa igrala za gol više, i to im se na kraju i isplatilo pošto su u finalu bili bolji od Portlanda, a taj meč je završen rezultatom 2:0 i to pred više od 70.000 gledalaca, što je samo još jedana od pokazatelja da Atlanta ima neverovatne navijače.
Kada je ova sezona u pitanju, fudbaleri Atlante igraju gotovo identično kao prošle i u ovom trenutku zauzimaju drugo mesto na tabeli istočne konferencije uz samo tri boda manje u odnosu na vodeću Filadelfiju ali i meč manje u odnosu na trenutnog lidera šampionata.
U poslednje vreme Atlanta igra dosta dobro, iako su u prošlom kolu u jednom fenomenalnom meču doživeli poraz na gostovanju kod Los Anđelesa, a taj meč je završen rezultatom 4:3. Pre toga je prošlogodišnji šampion ostvario dve vezane pobede, i to prvo protiv Hjustona sa više nego ubedljivih 5:0, dok su nakon toga na svom terenu bili bolji i od DC Junajteda (2:0), koji takođe ima velike ambicije ove sezone.
Kada su u pitanju međusobni susreti Atlante i LA Galaksija, do sada ih je bilo samo dva, i zanimljivo je da je u oba slavila Atlanta, i to oba puta bez primljenog gola (4:0, 2:0).

LA Galaksi: Kada imate Zlatana u timu poznate su vam ambicije!

Kada je u pitanju ekipa LA Galaksija, sama činjenica da za ovu ekipu nastupa Zlatan Ibrahimović dovoljno govori o njihovim ambicijama. Ipak, prošla sezona je bila poprilično loša po ovu ekipu pošto mimo svih očekivanja nisu uspeli da se plasiraju u plej-of što je sasvim sigurno bilo i najveće razočarenje u prošlom šampionatu, pošto je poznato da su čelnici Galaksija uložili dosta novca kako bi ova ekipa napala titulu šampiona. Ono što je posebno zanimljivo je da je Galaksi imao samo bod manje od ekipe koja je ušla u doigravanje, a u poslednjem kolu su čak imali priliku da pobedom obezbede plasman u plej-of, ali su nažalost izgubili.
Kada je u pitanju ova sezona, Zlatan Ibrahimović i drugari igraju dosta bolje nego prošle godine i trenutno zauzimaju odlično treće mesto na tabeli zapadne konferencije, i sigurno je da će bez većih problema doći do plasmana u doigravanje. Vodeći Los Anđeles je dosta odmakao, pa ne treba očekivati da se LA Galaksi ozbiljnije umeša u borbu za plasman na prvo mesto regularnog dela koje na kraju sezone donosi direktan plasman u četvrtfinale.
U prošlom kolu je ova ekipa doživela poraz na gostovanju kod Portlanda, i to više nego ubedljiv pošto je taj meč završen pobedom domaćina od 4:0. Ipak, pre toga je Galaksi u jednom zaista fenomenalnom meču slavio protiv gradskog rivala Los Anđelesa a meč je ostao upamćen po tome što je Zlatan Ibrahimović postigao tri gola na tom susretu i ponovo pokazao da je i dalje jedan od najboljih napadača na svetu.

Naš predlog

U prethodna dva međusobna susreta LA Galaksi nije uspeo da postigne gol protiv Atlante, ali smo mišljenja da bi to sada moglo da se promeni, pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.64. Takođe, i jedni i drugi igraju izuzetno efikasno, pa nema sumnje da nas i na ovom susretu očekuje veliki broj golova, pa vam zbog toga preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.40. Iako Atlanta igra sjajno i ove sezone, utisak je da je LA Galaksi ono najbolje ostavio za plej-of, a potvrda za to je činjenica da ova ekipa po pravilu dosta dobro igra protiv najboljih ekipa u ligi. Najbolji pokazatelj za to je nedavna pobeda nad u ovom trenutku najboljom ekipom u MLS-u, Los Anđelesom, kada je bilo 3:2. Zbog svega toga vam toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 3.10.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.