Tip dana: Dinamo Moskva – Zenit: Može li gost do nove pobede?

Ovog vikenda je na programu peto kolo ruske Premijer lige, a za vas smo izdvojili duel koji se igra u Moskvi gde će domaći Dinamo dočekati ekipu Zenita.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.

Dinamo Moskva: Dobre partije na startu!

Kada se sve sabere i oduzme slobodno možemo reći da fudbaleri Dinama iz Moskve pružaju dosta dobre partije ove sezone. Naime, Dinamo je prošlu sezonu okončao na tek 12. mestu, koje im je osiguralo opstanak bez doigravanja, ali bi se ove, barem ako je suditi po otvaranju sezone, možda mogli nadati nešto boljem plasmanu. U prva četiri meča sakupili su pet bodova. Ipak, iako imaju za sada zavidan broj bodova na svom saldu, treba istaći da je Dinamo iz Moskve jedinu pobedu ostvario u trećem kolu i to na svom terenu kada je meč završen pobedom domaćina od dva prema nula.
U poslednjem kolu su kao gosti remizirali u utakmici bez golova sa gradskim rivalom Spartakom, ali se mora priznati da je to dosta dobar rezultat, pošto fudbaleri Spartaka imaju baš velike ambicije ove sezone, pošto im je glavni cilj direktan plasman u Ligu šampiona.
Zanimljivo je da je Dinamo u prvom kolu remizirao na gostovanju kod Arsenala iz Tule (1:1), iako su većim delom tog susreta bili daleko bolji protivnik. Ono što svakako ne valja kada je ova ekipa u pitanju, je podatak da se pri kraju prelaznog roka očekuje još nekoliko teško nadoknadivih odlazaka.

Zenit: Može li ova ekipa do nove titule?

Nakon tri uzastopne pobjede, od kojih su dvebile u gostima i to prvo kod Sočjia a potom i na jednom od najtežih gostovanja u ligi kod Orenburga sa identičnih 2:0, Zenit je u prošlom kolu samo remizirao na svom terenu u derbiju protiv Krasnodara.
Ono što im sasvim sigurno ne ide u prilog je podatak da Krasnodar bio dosta bolja ekipa većim delom tog meča, ali se mora priznati da je ekipu iz Sankt Petersburga pomalo pogledala i sreća.
Naime, Zenit je poravno u trećem minitu sudijske nadoknade i tako su spasili bod, pošto je Krasnodar došao do vođstva na deseta minuta pre kraja meča, nakon gola Santosa. Ono što svakako treba istaći je da je u tom susretu debitovao brazilski fudbaler Malkom koji sasvim siguirno predstavlja najveće pojačanje za Zenit u ovoj sezoni, iako su baš i nije proslavio u prvom meču za svoj novi klub.
Takođe, bio je to tek drugi gol koji je Zenit primio ove sezone, pošto su pre toga primili gol i u trijumfu protiv novajlije u ligi, ekipe Tambova, ali je na sreću ekipa iz Sankt Petersburga dobila i taj meč.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, mora se priznati da je ipak gostujuća ekipa veliki favorit u ovom susretu pa vam zbog toga toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.22. Takođe, za očekivati je da gosti iz Sankt Petersburga na ovom susretu krenu silovito od samog starta, pa vam iz tog razloga preporučujemo da probate sa prelazom 2-2 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 3.57.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.