Tip dana: Mančester Siti – Totenhem: Mogu li “pevci” da iznenade šampione?

Već u drugom kolu Premijer lige nas očekuje veliki derbi pošto će snage odmeriti Mančester Siti i Totenhem, što će ujedno biti i reprize četvrtfinala Lige šampiona, u kom je bolji bio Totenhem, posle jednog zaista spektakularnog meča.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.

Mančester Siti: Cilj je konačno Liga šampiona!

U velikom stilu je Mančester Sity počeo odbranu naslova prvaka Engleske, tačnije borbu za treću uzastopnu titulu, što bi bila zaista velika stvar. Naravno, treba svakako pomenuti da je pre toga na Etihad stigao i prvi ovosezonski trofe pošto je ekipa iz Mančestera u Komjuniti Šildu savladala Liverpul i to posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, nakon fantastičnih devedeset minuta.
Na startu Premijer lige su opet igrali u Londonu i to u gostima kod Vest Hema koji ove godine ima zaista fantastičan sastav. Ipak, u tom susretu su izabranici Pepa Gvardiole dominirali čitavim tokom susreta i bez većih problema došli do veoma važne pobede na startu šampionata. Možda i najbolji pokazatelj koliko je Siti bio bolja ekipa od Vest Hema u tom meču pokazuje i konačni rezultat utakmice, a on je 0:5.
Ono što svakako treba istaći uoči ovog susreta je da se u tim konačno vratio štoper Laport pa će se zbog toga do sada standardni Otamendi preseliti na klupu. Takođe, Gvardiolu i te kako može da raduje odlična forma Sterlinga koji je u duelu protiv Vest Hema postigao het-trik.
Nije tajna da će se klub iz Mančestera ove sezone više fokusirati na Ligu šampiona, pošto silno žele da konačno dođu do tog trofeja koji im fali u vitrinama.

Totenhem: Može li ova ekipa da se ozbiljnije umeša u borbu za titulu?

Totenhem je u ovu sezonu ušao kao vicešampion Evrope i to će biti veliki teret kada startuje Liga šampiona, ali što se tiče Premieršipa, bili su četvrti i to je i te kako zadovoljavajući plasman, pošto je konkurencija i te kako jaka. Bili su dugo i treći, međutim, najvažnije je da će opet imati priliku da se iskažu u najelitnijem klupskom takmičenju u kom su blistali prošle sezone, i posle prave drame došli do plasmana u finale, u kom su nažalost doživeli poraz od Liverpula.
Sigurno je da izabranici Maurisija Poketina žele iskorak i u prvenstvu, i treba očekivati da ove godine napadnu titulu, iako će to biti zaista težak zadatak.
Posle nekoliko sezona bez pravih pojačanja Totenhem je ovog leta konačno bio aktivan na letnjoj pijaci. Važnijih odlazaka iz kluba praktično da i nije bilo, a dres “pevaca” su zadužili Ndombele iz Liona, potom Lo Selso iz Betisa, i za kraj Sesenjon iz Fulama, za koje tim iz Londona nije žalio finansijska sredstva.
Ipak u prvo kolu izabranici Maurisija Poketina nisu blistali ali su nekako uspeli da dođu do sva tri boda u duelu sa Aston Vilom. Veoma rano su “pevci” primili gol, i dosta su se mučili sve do izjednačujećeg gola koji je postigao upravo Ndombele, ali je onda na scenu stupio Hari Kejn i sa dva gola doneo Totenhemu važna tri boda na startu šampionata.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, ipak blagu prednost u ovom susretu dajemo domaćoj ekipi pa vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.36. Naravno, i te kako ovde treba očekivati golove pa vam iz tog razloga toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.52. Za kraj, sigurno smo da Siti neće doživeti poraz na svom stadionu, ali ista tako vam savetujemo i da probate sa makar jednim postignutim golom Totenhema, jer su “pevci” poznati kao ekipa koja protiv favorita igra za gol više. Iz tog razloga vam savetujemo da probate sa igrom 1x&GG koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.03.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.