Tip dana: Barselona – Betis: Prošli meč ove dve ekipe na “Kamp Nou” je bio SPEKTAKULARAN!

Ovog vikenda nas očekuje drugo kolo španske La Lige, a za vas smo ovog puta pripremili svakako jedan od najzanimljivijih mečeva koji će biti odigran na Nou Kampu, gde će fudbaleri Barselone dočekati ekipu Betisa.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Barselona: Fokus je Liga šampiona!

Veliko je pitanje da li će navijači Barselone prošlu sezonu svog tima smatrati kao uspešnu, iako su uspeli da odbrane titulu u La Ligi, i to bez većih problema. Ipak, izabranici Ernesta Valverdea su nakon sjajnih partija u Ligi šampiona, čak i sjajnog prvog meča polufinala protiv Liverpula kada su na svom terenu slavili sa 3:0, dozvolili sebi da u revanšu na Enfildu prime čak četiri gola, a pritom ne postignu nijedan, i tako ostanu bez plasmana u finale u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje. Da stvari budu još gore po ekipu iz Katalonije, Barselona je nažalost poražena i u finalu Kupa Kralja od Valensije, a taj meč je završen pobedom “slepih miševa” od 2:1.
Kada je u pitanju novi šampionat, fudbaleri Barselone nisu na najbolji način ušli i u ovu sezonu. Naime, Barsa je u prvom kolu doživela poraz na gostovanju u Baskiji, kada je Atletik Bilbao sjajnim golom Aduriza u završnici meča slavio sa 1:0. Ono što svakako treba istaći je podatak da na tom meču nije nastupio najbolji fudbaler ove ekipe i verovatno i najbolji fudbaler na svetu Leo Mesi, koji ima problema sa povredom zbog koje je neizvestan i za ovaj susret sa Betisom.
Nisu Ernestu Valverdeu na gostovanju u Baskiji pomogli ni Grizman i De Jong koji su pojačali redove Barselone, a ono što je još jedna loša stvar je da se na meču sa Bilbaom povredio i Luis Suarez.

Betis: Svi pamte prošlogodišnji meč na Kamp Nou!

Fudbaleri Betisa bi ove sezone zaista mogli da budu jedno od najprijatnijih iznenađenja u španskoj La Ligi. Naime, iako je ova ekipa ostala bez Lo Selsa koji je napustio Betis i prešao u Totenhem, klub je uspeo da sadrži ostale najbitnije fudbalere, a na sve to i da dovede Fekira koji je u prethodne tri godine bio jedan od najboljih fudbalera u francuskoj Ligi 1.
Prošle sezone je Betis, odmah iza Real Madrida, Barselone i Atletiko Madrida imao najveći broj gledalaca na tribinama, a utisak je da posle ovako dobrog prelaznog roka, te stvari bi mogle da budu još bolje.
Ipak, nije ekipa iz Andaluzije na najbolji mogući način startovala u ovom prvenstvu pošto su odmah na startu doživeli poraz i to na svom terenu, pošto je Valjadolid slavio sa 1:2. Da stvari budu gore po Betis, gosti su na tom meču pobedonosni gol postigli u samoj završnici meča, pa je sigurno da će sada svi fudbaleri ove ekipe dati sve od sebe da se iskupe svojim navijačima već na gostovanju kod slavne Barselone. Treba se svakako setiti prošle sezone kada su ove dve ekipe na Nou Kampu odigrale jedan spektakularan susret u kom su fudbaleri Betisa ostvarili pobedu rezultatom 3:4. U tom meču su Andalužani već posle prvih 45 minuta imali prednost od dva gola razlike, ali je u nastavku Barsa ipak uspela nekako da se vrati. Ipak, Betis je na kraju iskoristio brojčanu prednost na terenu pošto je isključen Ivan Rakitić i mirno priveo meč kraju, što je označilo veliko slavlje gostujućih navijača.

Naš predlog

Kada pogledamo nekoliko poslednjih međusobnih susreta između ove dve ekipe dolazimo do zaključka da u ovim mečevima uvek ima dosta golova. Primera radi, na poslednja dva susreta između Barselone i Betisa je palo ukupno 12 golova što nam daje prosek od čak šest po meču. Sigurni smo da će i ovog puta obe ekipe biti raspoložene i da će biti dosta golova na obe strane pa vam zbog toga preporučujemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.94. Retko kada fudbaleri Betisa ne postižu gol na ovom gostovanju pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.74. Naravno da je Barsa veliki favorit u ovom susretu, pogotovu što su doživeli poraz u prvom kolu, pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa igrom 1-1&4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.75.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.