Tip dana: Sevilja – Selta: Mogu li Andalužani da sačuvaju prvo mesto?

Ovog vikenda je na programu treće kolo španske La Lige, a prvi meč u okviru ovog kola se igra u Andaluziji gde će fudbaleri Sevilje dočekati Seltu.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.

Sevilja: Cilj je povratak u Ligu šampiona!

Navikli smo od Sevilje da se u nekoliko poslednjih godina nalaze u samom vrhu španskog fudbala, ali ono što svakako nije dobro je podatak da ekipa iz Andaluzije u dve poslednje sezone nije uspela da izbori svoj glavni cilj, a to je svakako plasman u Ligu šampiona. Naime, Andalužani su prošlu sezonu završili tek na šestom mestu, pa će se ove godine ponovo okušati u Ligi Evrope, a poznato je koliko dobro ova ekipa igra to takmičenje.
Odlično je Sevilja startovala ove sezone i u prva dva kola su ostvarili dve pobede, pa se trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli, uz isti broj bodova kao i drugoplasirani Atletiko Madrid. Ono što je jako bitno je da Sevilja do sada nije primila nijedan gol, a ne treba umanjiti podatak ni da su ove dve pobede ostvarili na gostovanjima, i to prvo protiv Espanjola, a kasnije i protiv Granade.
Još jedan dokaz za sjajne igre Andalužana na startu sezone je podatak da u prošlom kolu nisu dozvolili ekipi Granade nijedan šut u okvir gola, što svakako raduje sve navijače ove ekipe, pošto je poznato da je prošle sezone upravo odbrana bila najveći problem Sevilje.

Selta: Težak žreb na startu šampionata!

Fudbaleri Selte žele da se ove godine ozbiljnije uključe u borbu za mesto koje naredne sezone vodi u Ligu Evrope, ali nema sumnje da će to biti dosta težak zadatak, pošto je ove godine konkurencija možda i nikad jača u španskom prvenstvu. Mora se priznati da Selti nije bio ni naklonjen žreb u prva dva kola, iako su oba meča odigrali na svom terenu.
U prvom kolu je ekipa iz Viga dočekala Real Madrid koji ove sezone silno motivisan i želi da prekine višegodišnju dominaciju Selte. Dobro je ekipa iz Viga otvorila taj meč, iako su gubili sa 1:0. U drugom poluvremenu je isključen Luka Modrić, i kada se mislilo da će fudbaleri Selte krenuti svim silama ka golu Madriđana, usleio je hladan tuš pošto je Real postigao dva gola do kraja meča i mirno priveo meč kraju.
Ipak, u drugom kolu je u Vigu gostovala Valensija, koja je prošle sezone završila sezonu na četvrtom mestu, ali je Selta odigrala jedan fantaastičan meč i slavila sa minimalnim rezultatom, i tako uspela da ostvari prvu pobedu u šampionatu protiv izuzetno kvalitetne ekipe.
Jedini gol na meču je postigao novajlija Fernandez, a treba dodati da je na meču bilo zaista mnogo prilika, i pravo je čudo kako je susret između ove dve ekipe završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Sevilja je sjajno započela sezonu, ali to ne čudi, pošto je ova ekipa rešena u nameri da konačno dođe do plasmana u Ligu šampiona. Zbog svega toga im dajemo prednost u ovom susretu i predlažemo vam da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.50. Što se tiče Selte, sigurno je da se ova ekipa neće previše braniti na ovom susretu, pa je sigurno da nam to može doneti jedan efikasan meč, u kom bi po našem mišljenju i ekipa iz Viga mogla da postigne makar jedan gol, pa vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.72. Za kraj, savetujemo vam da probate sa kombinacijom ove dve igre i da odigrate igru 1&GG koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.05.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.