Tip dana: Lacio – Roma: Ko je gazda u Rimu?

Već u drugom kolu italijanske Serije A nas očekuje veliki derbi Rima u kom će snage odmeriti dve ekipe koje silno žele plasman u Ligu šampiona naredne sezone, Lacio i Roma.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.

Lacio: Sjajan početak sezone!

Moramo priznati da smo svi očekivali burnije leto kada je u pitanju rimski Lacio, a naročito se to odnosi na prelazni rok jer se tokom leta dosta šuškalo o nekim važnim dolascima, ali i o odlasku Sergeja Milinković-Savića iz kluba, međutim od svega toga na kraju nije bilo gotovo ništa.
Ipak, u prvom kolu su izabranici Simonea Inzagija gostovali kod Sampdorije i odigrali su jedan zaista fantastičan meč u kom su slavili sa 3:0, što je malo ko očekivao pre početka meča, čak su davane veće šanse ekipi iz Đenove, koju od ove sezone sa klupe predvodi Euzebio Di Frančesko.
Dominirala je rimska ekipa većim delom tog meča, a u listu strelaca su se upisali Korea i Imobile koji je postigao dva gola na tom susretu, i na taj način nagovestio da bi mogao da ima još jednu dosta dobru sezonu. Od fudbalera koji su ovog leta pristigli u Lacio na terenu je bio samo Lazari koji je ostavio solidan utisak, i nema sumnje da će predstavljati pojačanje po ekipu iz Rima.
Kada je u pitanju veliki derbi koji izabranike Simonea Inzagija očekuje u nedelju, moramo pomenuti podatak da je Lacio u poslednjem derbiju očitao lekciju Romi i slavio sa ubedjlivih 3:0, dok pre toga na tri poslednja međusobna susreta nisu znali za pobedu.

Roma: Cilj je povratak u Ligu šampiona!

Ako smo na nešto navikli od Rome u prethodnih desetak godina to je da ovu ekipu svake godine gledamo u Ligi šampiona. Ipak, prošle sezone fudbaleri rimske “vučice” nisu uspeli da budu među prve četiri ekipe u italijanskoj Seriji A pa će morati da se zadovolje sa Ligom Evrope. Generalno, prošla sezona je bila dosta loša kada je u pitanju Roma, a ceh je platio Euzebio Di Frančesko, koji je samo sezonu pre toga uspeo sa Romom da dođe do polufinala Lige šampiona, što je bio zaista veliki uspeh za Rimljane.
Novi trener kluba je postao Fonseka koji je nažalost imao loš debi, pošto su njegovi izabranici na svom terenu samo remizirali sa Đenovom, u jednom zaista više nego uzbudljivom susretu u kom je palo čak šest golova. Zanimljivo je da je “vučica” čak tri puta vodila na tom susretu, ali su “grifoni” iz Đenove uspeli sva tri puta da stignu prednost, čime su pokazali karakter.
Golove za Romu u tom meču su postigli Under, Džeko i Kolarov, ali to ipak nije bilo dovoljno za trijumf rimske ekipe koja očigledno na startu sezone ima velikih problema sa odbranom, što i ne čudi, obzirom da je ova ekipa tokom leta ostala bez Manolasa koji je godinama unazad bio stub odbrane.

Naš predlog

Sigurno je da nas očekuje pravi spektakl. Zaista je nezahvalno prognozirati konačan ishod ovog meča, pošto i jedna i druga ekipa idu na sva tri boda, ali je i poznato ono pravilo da u derbiju Rima skoro nikad ne pobeđuje favorit. Po pravilu nam mečevi između ove dve ekipe donose veliki broj golova pa nema sumnje da će tako biti i sada i zbog toga vam preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.51. Takođe, iz istog razloga vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.57. Za kraj, predlažemo vam hrabro da probate i sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.43.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.