Tip dana: Nemačka – Holandija: Očekuje nas pravi SPEKTAKL!

U petak nas očekuje nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će biti održano 2020. godine, a svakako je da nas najveći derbi ovog ciklusa očekuje upravo u petak kada će Nemačka na svom terenu dočekati reprezentativce Engleske.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Nemačka: Sjajne partije u poslednje vreme!

Nakon nekoliko godina u kojima reprezentativci Nemačke nisu blistali, na red su došle kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje će biti održano 2020. godine, gde su “panceri” ponovo podsetili na svoje najbolje dane, pošto pružaju zaista fantastične partije.
Bez greške su Nemci do sada u ovim kvalifikacijama, a odigrali su tri meča. Najvrijednija pobeda je svakako ona koju su ostvarili upravo protiv Holandije i to još u prvom kolu. Vodili su 2:0 i onda su primili dva gola pa se činilo da neće ni pobediti, ali onda je Šulc u poslednjim trenucia meča pogodioza trijumf. Mora se priznati da su osim tog trijumfa uspeli i da uzvrate Holanđanima koji su im pravili mnogo problema u Ligi nacija.
U preostala dva meča su lako i rutinski pobedili bez primljenog gola. Kod Belorusije su slavili 2:0, dok su Estoniju deklasirali na svom terenu sa čak 8:0, što je samo još jedan od pokazatelja da ova reprezentacija igra fantastično u poslednje vreme.

Holandija: Dolaze bolji dani za ovu selekciju!

Dugo je Holandija bila u krizi, zbog čega su i propustili nekoliko velikih takmičenja, ali je utisak da u poslednje vreme ponovo liče na onu ekipu koja je krajem devedesetih bila svakako jedna od najkvalitetnijih reprezentacija na svetu.
Holanđani su zablistali u Ligi nacija, ali na kraju ipak nisu osvojili to takmičenje. Stigli su do finala i to iz grupe u kojoj su bili Nemačka i Francuska, koja je bez sumnje bila najjača grupa u novo formiranom takmičenju pod okriljem UEFE. Nakon uspešnog prolaska u završnicu takmičenja u polufinalu su nadigrali jednu Englesku koja je prošle godine stigla do polufinala Svetskog šampionata, što predstavlja jedan od najvećih uspeha ove reprezentacije u dugoj istoriji. Ipak, u finalu su potpuno zasluženo doživeli poraz od Portugala, pa su se morali zadovoljiti sa drugim mestom, što opet nije toliko loše.
Kada su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u pitanju doživeli su poraz od Nemačke na svom terenu u jednom fantastičnom meču koji je završen rezultatom 2:3, dok su u prvom kolu bez većih problema savladali Belorusiju na svom terenu sa 4:0.

Naš predlog

Jako je nezahvalno prognozirati pobednika ovog susreta pošto se radi o dve podjednako kvalitetne reprezentacije. Ipak, ono što je jako bitno je da će i jedni i drugi u ovom susretu ići na sva tri boda, pa nema sumnje da nas očekuje jedan izuzetno efikasan i interesantan duel. Upravo zbog toga vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.62. Iz istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.57.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.