Tip dana: Majorka – Atletik Bilbao: Može li Bilbao da prenoći na prvom mestu?

Ovog vikenda nas očekuje četvrto kolo španske La Lige, a premijerni meč ovog kola se igra u Majorci gde će istoimena ekipa dočekati Atletik Bilbao.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Majorka: Cilj je opstanak u eliti!

Fudbaleri Majorke su prošle godine ostvarili veliki uspeh, pošto su uspeli da se posle čak šest godina igranja u Segundi vrate u La Ligu, što je bio povod za veliko slavlje njihovih navijača. Nije sve idealno izgledalo prošle sezone kada je ova ekipa u pitanju, pošto su do plasmana u najkvalitetniji rang španskog fudbala došli posle doigravanja. Posebno je zanimljivo da su u prvom meču finala plej-ofa doživeli poraz na gostovanju kod La Korunje (2:0), ali su onda u revanšu odigrali jedan nestvarno dobar meč i slavili sa 3:0, što je bilo dovoljno za veliki povratak ove ekipe u La Ligu.
Kada je ova sezona u pitanju, Majorka je odlično startovala pošto su u prvom meču slavili na svom terenu protiv Eibara, a taj meč je završen rezultatom 2:1. Ipak, nakon toga je ova simpatična ekipa doživela dva vezana poraza i to prvo na svom terenu od Real Sosijedada, koji i inače igra fantastično na strani, da bi u prošlom kolu doživeli poraz od Valensije sa 2:0, što sigurno i nije bilo neko preterano iznenađenje obzirom da “slepi miševi” imaju zaista velike ambicije ove sezone. Poznato je da navijači Majorke prave fantastičnu atmosferu na svom stadionu, pa će biti veoma zanimljivo videti kako će se njihovi fudbaleri snaći u meču protiv Bilbaa koji igra sjajno na startu šampionata.

Atletik Bilbao: Fantastičan start šampionata!

Prošle sezone je ekipa iz Baskije katastrofalno startovala i posle prvih desetak kola su se nalazili na poziciji koja na kraju šampionata znači i ispadanje iz društva najboljih. Ipak, kako je vreme prolazilo, tako je Bilbao pružao sve bolje partije i kada se sve sabere i oduzme, tužno deluje da je ova ekipa plasman u Ligu Evrope ispustila u poslednjem kolu kada su poraženi na gostovanju kod Sevilje. Zanimljivo je da je ova ekipa imala isti broj bodova kao i sedmoplasirani Espanjol, ali je ekipa iz Katalonije imala bolji međusobni skor, zbog čega su na kraju i uspeli da dođu do plasmana u drugo po kvalitetu evropsko takmičenje.
Ipak, kada je ova sezona u pitanju, sigurno je da svi navijači Bilbaa mogu da budu prezadovoljni sa načinom na koji njihovi fudbaleri igraju ove sezone, pošto se u ovom trenutku nalaze na visokom trećem mestu na tabeli koje na kraju sezone donosi plasman u Ligu šampiona. Do sada Bilbao ne zna za poraz, a u prva tri kola su ostvarili dve pobede i jedan remi. U prvom kolu su u jednoj fantastičnoj atmosferi savladali prošlogodišnjeg prvaka Barselonu, i to nakon spektakularnih makazica iskusnog Aduriza. Nakon toga je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Hetafea koji igra sjajno na svom terenu, da bi u prošlom kolu Baskijci ponovo ostvarili pobedu i to na svom terenu protiv Sosijedada.

Naš predlog

Po nekom nepisanom pravilu nam mečevi Majorke na domaćem terenu donose veliki broj golova, pa smo poprilično ubeđeni da će tako biti i sada. Zato vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.54. Kada se sve sabere i oduzme, mora se priznati da je Bilbao u ovom trenutku ipak kvalitetnija ekipa, ali i ima mnogo iskustva kada su u pitanju ovakvi mečevi. Upravo iz tog razloga vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.40. Za kraj, savetujemo da probate sa kombinacijom ove dve igre i da pokušate sa igrom x2&3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa jednom zaista fantastičnom kvotom koja iznosi 3.60.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.