Tip dana: Torino – Leće: Mogu li “bikovi” do nove pobede?

Poslednji meč trećeg kola italijanske Serije A se igra u Torinu gde će istoimena ekipa dočekati novajliju u ligi, Leće, koji nije na najbolji način započeo ovu sezonu.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Torino: Cilj je plasman u Ligu Evrope!

Fudbaleri Torina su prošle sezone igrali odlično u većem delu šampionata, ali ipak nisu uspeli da dođu do zacrtanog cilja, a to je svakako bio plasman u Ligu Evrope. Ipak, nakon velikih finansijskih problema Milana, “bikovi” su dobili svoju šansu u kvalifikacijama, koju ipak nisu znali da iskoriste, pošto su u plej ofu drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja poraženi od Vulvsa, i tako nažalost ostali bez Evrope.
Ipak, izabranici Valtera Macarija igraju sjajno na početku ove sezone, i sigurno je da svi navijači ove ekipe mogu da budu i više nego zadovoljni sa načinom na koji igraju njihovi fudbaleri. Naime, Torino za sada ima maksimalan učinak pošto su u dva odigrana kola ostvarili isto toliko pobeda.
U prvom kolu su “bikovi” na svom terenu odigrali jedan ne baš dobar meč, ali su ipak slavili na svom terenu protiv Sasuola, da bi onda u drugom kolu odigrali jedan fantastičan meč u Bergamu, gde su mimo očekivanja savladali Atalantu, koja je prošle sezone igrala fantastično o čemu dovoljno govori plasman u Ligu šampiona. Taj meč je završen rezultatom 2:3, iako su domaći fudbaleri u tom susretu propustili nekoliko neverovatno dobrih prilika, pa je opšti utisak da izabranici Valtera Macarija mogu da budu i više nego zadovoljni zbog pobede u tom susretu.

Leće: Može li ova ekipa do opstanka u društvu najboljih?

Fudbaleri Lećea su ove sezone posle baš dosta godina uspeli da dođu do plasmana u Seriju A, što je svakako bio povod za veliko slavlje navijača ove ekipe koji su ponovo dočekali svoje ljubimce u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala. Leće je dosta dobro igrao većim delom cele sezone, i ono što je posebno važno je da su tri kola pre kraja došli do plasmana u Seriju A, što je samo još jedan od pokazatelja koliko dobro su fudbaleri Lećea igrali u prošlom šampionatu.
Ipak, opšti utisak je da je menadžment ove ekipe morao da napravi bolji posao u letnjem prelaznom roku, pošto je posle prva dva kola evidentno da ovoj ekipi fali nekoliko kvalitetnijih fudbalera. Naime, Leće u prva dva kola ima isto toliko poraza, a ono što takođe nije dobar podatak je da je Leće jedina ekipa iz Serije A koja još uvek nije uspela da postigne gol. U prvom kolu je ova simpatična ekipa poražena na gostovanju kod Intera, a taj meč je završen rezultatom 4:0, da bi u drugom kolu Leće pred svojim navijačima doživeo novi poraz, pošto je Verona bila bolja. Zanimljivo je da je to bio duel dve ekipe koje su prošle sezone igrale u Seriji B, a treba pomenuti da je tim iz grada ljubavi bio daleko bolji rival u tom meču, što mu je i donelo tri boda.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, sigurno je da je su fudbaleri Torina veliki favorit u ovom meču pa vam iz tog razloga preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.50. Leće još uvek nije postigao nijedan gol ove sezone i jedina su ekipa iz Serije A koja to nije uspela, pa treba očekivati da dođu do pogotka u ovom susretu i iz tog razloga vam preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.96. Za kraj, savetujemo vam da probate sa kombinacijom ove dve igre i da odigrate igru 1&GG koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.45.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.