Tip dana: Kaljari – Đenova: Mogu li “Sardi” do nove pobede?

Ovog vikenda je na programu četvrto kolo italijanske Serije A, a premijerni meč kola se igra na Sardiniji gde će fudbaleri Kaljarija dočekati Đenovu.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Kaljari: Velika ulaganja u prelaznom roku!

Uprava Kaljarija je vredno radila u letnjem prelaznom roku, i opšti utisak je da su napravili ekipu koja bi ukoliko se neke kockice poklope mogla da uđe u ravnopravnu borbu za plasman u Ligu Evrope, što bi bio zaista fantastičan uspeh. Naime, u klub iz Sardinije su ovog leta stigli pre svih Naingolan, koji će bez sumnje biti najveće pojačanje za ovu ekipu, potom Simeone iz Fiorentine, golman Olsen iz Rome, ali ne treba zaboraviti ni Nandeza koji je sa dosta uspeha do skora nastupao za ekipu Boke Juniors. Ono što je takođe bitno je da su Sardi sačuvali okosnicu ekipe iz prošle sezone, pa je sigurno da od njih treba očekivati dosta ove godine.
Ipak, nije na najboji način Kaljari startovao u ovom šampionatu, pošto su u prva dva kola doživela dva poraza, iako su u oba meča bili ravnopravan rival. Naime, ekipa iz Sardinije je u prvom kolu poražena na svom terenu od Breše, dok su u drugom takođe na svom stadionu poraženi od Intera, iako su ostavili odličan utisak u tom duelu. Međutim, sve je došlo na svoje u prošlom kolu kada je Kaljari odigrao najbolji meč ove sezone i slavio na teškom gostovanju kod Parme sa 3:1. Štoper Kaljarija Cepiteli je blistao u tom meču pošto je postigao dva gola, dok se u listu strelaca upisao i Simeone čime je pokazao da će biti veliko pojačanje za Sarde.

Đenova: Dobar početak za “griofone”!

Sigurno je da svi u Đenovi žele što pre da zaborave prošlu sezonu, kada su u bukvalno poslednjem kolu osigurali opstanak u društvu najboljih. Imali su sreću što su u tom poslednjem kolu igrali na gostovanju kod Fiorentine i što je pre meča bilo jasno da će i jednoj i drugoj ekipi biti dovoljan bod za opstanak u eliti, pa je meč završen bez golova, što je kasnije izazvalo dosta polemike u italijanskoj javnosti.
Bilo kako bilo, “grifoni” su opstali u društvu najboljih, a ako se po jutru dan poznaje biće ovo jedna dosta bolja sezona nego prošla, a svakako najbolji pokazatelj za to je i odličan start ove ekipe.
Naime, Đenova se trenutno nalazi na solidnom desetom mestu sa četiri osvojena boda. U prvom kolu su “grifoni” gostovali kod Rome i uspeli da iz Rima donesu kući zlata vredan bod. Bio je to jedan fantastičan meč u kom je bilo dosta šansi na obe strane, a krajnji rezultat je bio 3:3. U drugom kolu je Đenova na svom terenu ugostila Fiorentinu koja ima velike ambicije ove sezone i slavili su u tom meču sa 2:1, što je bila lepa uvertira za meč u prošlom kolu kada su na svom terenu dočekali učesnika Lige šampiona za ovu sezonu – ekipu Atalante.
Dosta dobro su “grifoni” igrali većim delom tog meča, ali se mora priznati da nisu imali ni sreće pošto su uspeli da izjednače u 91. minutu meča, da bi Zapata doneo pobedu Atalanti u petom minutu sudijske nadoknade.

Naš predlog

Nema sumnje da nas očekuje jedan izuzetno zanimljiv susret u kom prednost ipak dajemo domaćoj ekipi, koja je bila baš aktivna u letnjem prelaznom roku, i napravili su ekipu koja bi bez sumnje mogla da bude pravi hit šampionata. Kaljari je na prva dva meča na svom terenu doživeo poraz, pa je utisak da je došlo vreme za jednu pobedu i zbog toga vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.40. Ipak, treba očekivati i ozbiljan otpor Đenove pa vam iz tog razloga preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75. Za kraj, evidentno je da nas čeka jedan zanimljiv i efikasan meč pa vam zbog toga toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridanbet plaća sa kvotom 1.90.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.