Tip dana: Milan – Inter: Ko je gazda u Milanu?

Ovog vikenda su na programu mečevi četvrtog kola italijanske Serije A, a svakako nema sumnje da se najzanimljiviji susret ovog kola, ali i svakako najveći derbi igra u Milanu gde će snage odmeriti Milan i Inter u meču koji se popularno zove i “Derbi dela Madonina”.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Milan: Blede partije “rosonera” na startu šampionata!

Iako su svi očekivali da će nakon prošle sezone u kojoj se Milan dosta mučio, ove godine stvari biti znatno drugačije, opšti utisak je da “rosoneri” imaju velikih problema i u ovom šampionatu. Naime, izabranici Marka Đampaola dosta teško postižu golove, pa su u prva tri kola Serije A postigli samo dva gola. U prvom kolu je milanski gigant odigrao jedan dosta loš meč na gostovanju kod Udinezea, koji su i izgubili sa minimalnim rezultatom. Nakon toga je na San Siro gostovala ekipa Breše i mora se priznati da je i tu Milan ostvario pobedu uz dosta problema, pošto su gosti iz Breše imali nekoliko sjajnih prilika za postizanje gola. Ruku na srce treba priznati da se i Pjontek ispromašivao u završnici tog susreta. U prošlom kolu su “rosoneri” slavili na gostovanju kod Verone, i to opet sa minimalnim rezultatom, iako su većim delom meča imali brojčanu prednost pošto je isključen Stepinski. Ako smo pričali o problemima sa realizacijom, onda svakako moramo pomenuti i da odbrana Milana deluje besprekorno, pošto su do sada samo jednom poklekli i to u prvom kolu kod Udinezea. Ipak, ukoliko izabranici Marka Đampaola ne reše svoj glavni problem u ovoj sezoni, a to je svakako realizacija koja nije na zavidnom nivou, sigurno je da ih očekuje sličan epilog kao prošle godine kada nisu uspeli da se plasiraju u Ligu šampiona, što je bez sumnje cilj i ovog puta, ali je veliko pitanje koliko je to realno u ovom trenutku.

Inter: Konte je preporodio ovu ekipu!

Što se tiče Intera, ova ekipa igra fantastično na startu Serije A, i u ovom trenutku se nalaze na prvom mestu na tabeli sa maksimalnim učinkom, pošto u tri kola imaju isto toliko pobeda. Trijumfalno su izabranici Antonija Kontea ušli u ovu sezonu pošto su već u prvom kolu na svom terenu deklasirali ekipu Lećea, a taj meč je završen rezultatom 4:0. Nakon toga su “neroazuri” slavili na jednom poprilično teškom gostovanju kod Kaljarija koji važi za ekipu koja igra fantastično na svom terenu, ali ne treba zanemariti ni to što su ove godine doveli nekoliko vrhunskih fudbalera, a pre svih tu mislimo na bivšeg fudbalera Intera, Radžu Naingolana. Slavio je Inter sa 2:1, ali se mora priznati da im je Kaljari zadavao dosta problema. U prošlom kolu su izabranici Antonija Kontea rutinski slavili na svom terenu u duelu protiv Udinezea, a mora se priznati da im je i te kako pomogla činjenica što je fudbaler Udinezea De Pol isključen nakon udaranja Kandreve. Ipak, iako je dosta dugo Inter igrao sa igračem više, uspeli su da postignu samo jedan gol, koji je dao Sensi i pokazao još jednom da je ekipa iz Milana dobila veliko pojačanje u njemu.
Ipak, kada smo svi pomislili da se ovaj Inter razlikuje od onog iz prethodnih nekoliko sezona, “neroazuri” su samo remizirali na domaćem terenu protiv Slavije iz Praga u okviru prvog kola grupne faze Lige šampiona. Kada se sve sabere i oduzme, sigurno je da mogu da budu zadovoljni i sa tim bodom, pošto su do njega došli u sudijskoj nadoknadi vremena.

Naš predlog

Što se tiče naše prognoze za “Derbi dela Madonina”, uvek je nezahvalno prognozirati konačan ishod, pošto su ovo mečevi u kojima nema favorita, ali nema sumnje da će i jedni i drugi ići na pobedu, što nam može doneti efikasan susret. Mišljenja smo da će i jedna i druga ekipa postići makar po jedan gol, pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.86. Iz istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.08. Za kraj vam savetujemo da probate sa kombinacijom ove dve igre i da odigrate GG3+ koja je nekako i najrealnija kada je “Derbi dela Madonina” u pitanju. Kladionica Meridianbet ovu igru plaća sa fantastičnom kvotom 2.45.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.