Tip dana: Volfsburg – Hofenhajm: Može li domaćin do nastavka serije bez poraza?

Poslednji meč petog kola nemačke Bundeslige nam donosi duel između Volfsburga i Hofenhajma, što će svakako biti duel dve ekipe koje naredne sezone žele plasman u neko od evropskih takmičenja.
Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 30 minuta.

Volfsburg: Dobre partije ove ekipe na startu!

Još u pripremnim mečevima pred početak nove sezone u Bundesligi se videlo da će ovo biti jedna lepa i uspešna sezona za fudbalere Volfsburga. Naime, ova ekipa nije dozvolila sebi da izgubi nijedan pripremni meč iako je tu bilo i nekih izuzetno kvalitetnih rivala, a izdvojićemo tu ekipa Fenerbahčea, PSV-a, i za kraj Nice, koju je Volfsburg u poslednjem pripremnom meču pred početak šampionata demolirao sa 8:1. Isti rezultat je ova simpatična ekipa ostvarila i u poslednjem kolu prošlog šampionata u Bundesligi kada su slavili protiv Augzburga.
Poslednji poraz su fudbaleri Volfsburga doživeli još u maju, i zaista je lepo kada vidimo da ta serija još uvek traje, što je samo dovoljan pokazatelj koliko dobre partije ova ekipa pruža u poslednje vreme.
Kada je novi šampionat u pitanju, Volfsburg se trenutno nalazi na fantastičnom šestom mestu na tabeli koje na kraju sezone donosi plasman u Ligu Evrope, što je bez sumnje jedan od ciljeva ove ekipe za sezonu koja je pre nekih mesec dana počela. Ono što je svakako dobro je podatak da ova ekipa još uvek nema poraz u prva četiri kola pošto su ostvarili dve pobede i dva remija.
U prošlom kolu je Volfsburg remizirao na gostovanju kod Fortune iz Dizeldorfa, dok su pre toga takođe remizirali, ali ovoga puta na svom terenu u duelu protiv Paderborna.

Hofenhajm: Jedno od najvećih razočarenja!

Mora se priznati da smo od fudbalera Hofenhajma svakako očekivali više ove sezone. Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na 13. mestu sa samo četiri osvojena boda, što je bez sumnje ispod nivoa kada je ova ekipa u pitanju, koja sasvim sigurno kao primarni cilj ima zacrtan plasman u Ligu šampiona, u kojoj su ruku na srce i igrali u prošloj sezoni, kada su završili takmičenje već posle grupne faze, iako daleko je od toga da su se obrukali.
Do sada je Hofenhajm ostvario samo jednu pobedu i to na svom terenu protiv Verde Bremena. U prvom kolu je Hofenhajm doživeo poraz na gostovanju kod Ajntrahta iz Frankfurta, iako je “Hof” bio daleko bolji rival na tom meču, gde su propustili veliki broj šansi i pravo je čudo kako nijedna lopta nije završila u mreži prošlogodišnjeg polufinaliste Liga Evrope.
Nakon toga je Hofenhajm ostvario pomenutu pobedu protiv Verdera iz Bremena, posle čega su remizirali na gostovanju kod Leverkuzena, što je sasvim sigurno jedan dosta dobar rezultat. Za kraj, Hofenhajm je u prošlom kolu ponovo doživeo poraz kada je malo ko to očekivao pošto su na svom terenu ubedljivo poraženi od Frajburga, a taj meč je završen rezultatom 0:3.
Veoma zanimljivo je da je Hofenhajm prošle sezone pred svojim navijačima u meču sa Volfsburgom doživeo jedan katastrofalan poraz, kada je bilo 1:4, dok su pre toga ove dve ekipe podelile bodove, a taj meč je završen rezultatom 2:2.

Naš predlog

Novi kiks Hofenhajma bi doveo ovu ekipu u izuzetno neugodnu situaciju, pa vam upravo iz tog razloga preporučujemo da probate sa duplom šansom x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa jednom sjajnom kvotom koja iznosi 1.80. Ove dve ekipe po pravilu igraju dosta efikasne mečeve, pa smo mišljenja da će to slučaj biti i sada i iz tog razloga vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.50. Iz potpuno istog razloga vam preporučujemo i da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.48.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.