Tiket dana (utorak, 24.09.2019.)

tiket dana

U utorak je već dosta bolja ponuda nego u ponedeljak, pošto su na programu prvi mečevi vanrednih kola u Italiji, Španiji i Francuskoj.

Breša – Juventus – 2 @ 1.48 u 1xbet

Sigurno je da svi navijači Breše mogu da budu i više nego zadovoljni sa načinom na koji igraju njihovi fudbaleri u svojoj povratničkoj sezoni u Seriji A. Naime, ova simpatična ekipa se trenutno nalazi na sredini tabele, bolje rečeno na 11. mestu i do sada su sakupili šest bodova. Zanimljivo je da su obe dosadašnje pobede ostvarili na gostovanjima, pošto su u prvom kolu slavili kod Kaljarija, dok su u poslednjem kolu ostvarili pobedu na gostovanju kod Udinezea, što je svakako veliki uspeh obzirom da ekipa sa Friulija po pravilu igra dosta na svom terenu. U goste im dolazi Juventus koji ipak ne pruža onoliko dobre partije ove sezone, kao što je to bio slučaj u nekim ranijim, kada su u ranoj fazi šampionata dolazili do Skudeta. U prošlom kolu je Juve uz dosta muke na svom terenu savladao Veronu, iako su gosti prvi došli do vođstva na tom susretu. Izabranici Mauricija Sarija su u nastavku zaigrali dosta bolje i preokrenuli rezultat, ali se mora dodati da je ekipa iz grada ljubavi imala nekoliko fantastičnih šansi u finišu susreta i lako je moglo da se dogodi da “stara dama” drugi put zaredom ne pobedi u Seriji A, što se baš retko dešava. Mišljenja smo da Juve neće imati previše problema na ovom gostovanju, iako Breša igra sjajno na startu šampionata, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica 1xbet plaća sa kvotom 1.48Registruj se na 1XBet

Monako – Nica – 1 @ 1.90 u Meridianbet

U utorak nas očekuju i prvi mečevi u okviru vanrednog kola u francuskoj Ligi 1, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Monaka i Nice. Mislili smo da Monako ne može lošije od prošle sezone kada su tek u poslednjim kolima došli do opstanka u društvu najboljih, ali smo se ipak prevarili. Naime, ekipa iz kneževine se u ovom trenutku nalazi tek na 19. mestu na tabeli sa samo tri osvojena boda, što je zaista ispod svakog nivoa kada su ambicije ove ekipe u pitanju, a poznato je da Monako želi da dođe do plasmana u Ligu šampiona, što je složićete se u ovom trenutku dosta nerealno. U prošlom kolu su izabranici Leonarda Žardima remizirali na gostovanju kod Remsa iako su u tom susretu ostavili solidan utisak. U goste Monaku dolazi Nica koja pruža sjajne partije na otvaranju šampionata. Naime, ekipa sa Azurne obale se u ovom trenutku nalazi na fantastičnom trećem mestu koje na kraju sezone donosi plasman u Ligu šampiona, što bi bio fantastičan uspeh po ovu ekipu. U prošlom kolu je Nica odigrala jedan dosta dobar meč pošto su slavili na svom terenu protiv Dižona, a slično žele da ponove i na gostovanju kod Monaka. Neće to ipak biti lak zadatak, pošto je utisak da je konačno došlo vreme za prvu pobedu ekipe iz kneževine u ovoj sezoni, pa vam zbog toga preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.90.
Registruj se na Meridianbet

Betis – Levante – 1 @ 2.00 u 10bet

Utisak je da su fudbaleri Betisa mogli dosta bolje da otvore ovaj šampionat, pošto se u ovom trenutku nalaze tek na 14. mestu na tabeli. Do sada su Andalužani ostvarili samo jednu pobedu u šampionatu, i to na svom terenu protiv Leganesa. Od tog meča Betis ne zna za poraz, pa su dva puta zaredom odigrali nerešeno i to prvo protiv Hetafea a onda i protiv Osasune. U goste im dolazi Levante koji igra solidno na početku ove sezone i u ovom trenutku se nalaze na odličnom devetom mestu. U prošlom kolu je ova ekipa samo remizirala na svom terenu protiv Eibara iako su bili bliži pobedi u tom susretu, a pre toga su dobrano namučili Real Madrid na Santjago Bernabeu, ali ipak doživeli poraz, pošto je taj meč završen rezultatom 3:2. Utisak je da je došlo vreme za drugu pobedu Betisa na svom terenu, gde inače pružaju dosta dobre partije, pa vam iz tog razloga preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica 10bet plaća sa kvotom 2.00.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 5.51.

Registruj se na 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.