Tip dana: Viljareal – Betis: “Žuta podmornica” želi nastavak sjajnih partija na svom terenu!

Ovog vikenda je na programu sedmo kolo španske La Lige, a prvi meč ovog kola nam donosi duel između Viljareala i Betisa.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Viljareal: Sjajne partije na domaćem terenu!

Fudbaleri Viljareala igraju dosta dobro na početku ove sezone, i sigurno je da su već zaboravili prošli šampionat u kom su se dosta mučili i praktično tek u poslednjih nekoliko kola obezbedila opstanak u društvu najboljih. Ove sezone su ambicije znatno veće, i sigurno je da će “žuta podmornica” ukoliko se ukaže prilika napasti mesto koje na kraju šampionata vodi u neko od evropskih takmičenja. Cilj je Liga Evrope pošto je zaista nerealno očekivati da Viljareal ove godine može ozbiljnije da se uključi u borbu za Ligu šampiona.
Ono što je do sada i te kako karakteristično kada je Viljareal u pitanju su fantastične partije na domaćem terenu gde ova ekipa još uvek nema nijedan poraz. Ipak, kada su gostovanja u pitanju, stvari su znatno drugačije, pošto “žuta podmornica” ima dva poraza, ali i jednu ubedljivu pobedu i to protiv Leganesa. U prošlom kolu je Viljareal gostovao kod Barselone i mora se priznati da su pružili jednu sjajnu partiju pošto su poraženi sa 2:1, ali lako su mogli da taj meč završe i bez poraza da su iskoristili neke prilike u drugom poluvremenu. Pre toga je ova ekipa odigrala jedan dobar meč na svom terenu protiv Valjadolida u kom su trijumfovali sa 2:0.

Betis: Početak sezone po sistemu toplo-hladno!

Navikli smo od ekipe iz Andaluzije da nam iz sezone u sezonu donose mnogo nelogičnosti i čudnih rezultata. Setimo se samo prošle sezone kada je ova ekipa uspela da savlada Barselonu u gostima sa 4:3, a pre toga i posle toga bukvalno nikog nisu mogli da pobede. Kada je ovaj šampionat u pitanju, situacija je takva da se trenutno ekipa Betisa nalazi na devetom mestu, i zanimljivo je da u ovom trenutku imaju isti broj bodova kao i Viljareal, sa kojim se između ostalog i sastaju u ovom kolu.
Betis je u prva dva kola doživeo dva poraza, a u ta dva kola su ponovo gostovali kod Barselone, i ponovo stigli prvi do vođstva u tom susretu, ali su na kraju ipak primili pet gola i pognute glave napustili Kamp Nou. Od tog trenutka kreće pozitivna serija Andalužana, pošto u narednih četiri kola Betis nije doživeo niti jedan poraz, što je svakako podatak vredan svake pohvale. U prošlom kolu je Betis na svom terenu odigraj jedan fantastičan meč i savladao Levante sa 3:1. dok su pre toga vezali dva remija, i to prvo protiv Hetafea na svom terenu, a nakon toga i protiv Osasune u gostima. Nisu to toliko loši rezultati obzirom da i jedni i drugi igraju dosta dobro na startu šampionata. Treba dodati i to da je Betis odmah nakon katastrofalnog poraza na gostovanju kod Barselone, odigrao jedan dobar meč na svom terenu i slavio protiv Leganesa sa 2:1.

Naš predlog

Fudbaleri Viljareala igraju sjajno na svom terenu, i najviše zbog toga im i dajeom prednost u ovom susretu, pa vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.90. Betis se uglavnom ne brani na strani, pa je sigurno da bi i oni mogli do nekog gola na ovom susretu, i zbog toga vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.64. Iz istog razloga vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.68.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.