Tip dana: Mančester Junajted – Arsenal: Nekada su mečevi između ove dve ekipe odlučivali o šampionu…

Poslednji meč sedmog kola engleske Premijer lige se igra na “Old Trafordu” gde će Mančester Junajted ugostiti ekipu Arsenala.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Mančester Junajted: Loš početak sezone!

Mora se priznati da smo od ekipe sa Old Traforda očekivali dosta više u uvodnoj fazi Premijer lige. Veliki problemi za Mančeter Junajted na početku nove sezone i sve nekako podseća na ono što im se dešavalo prošle. Imaju već sada deset bodova manje od lidera Liverpula i jasno je da od borbe za naslov prvaka neće biti ništa. Kako igraju, teško će doći i do plasmana u Ligu šampiona, što je svakako glavni cilj za ovu sezonu, iako ima još dosta da se igra, pa se tu stvari dosta mogu promeniti.
U Ligi Evrope Mančester Junajted ima jednu relativnu laku grupu, i sigurno je da su jedni od najvećih favorita za osvajanje ovog takmičenja, ali su u prvom kolu grupne faze drugog po kvalitetu evropskog takmičenja slavili protiv Astane sa minimalnim rezultatom, pošto su pružili jednu skromnu partiju. Sredinom nedelje su izabranici Ole Gunara Solsjkera imali dosta problema i u Liga Kupu protiv Ročdejla, a do pobede su stigli nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.
Do sada je Mančester Junajted ostvario samo dve pobede, od kojih je prva bila ubedljiva kada su na svom terenu deklasirali Čelsi sa 4:0, i ništa nije slutilo na ovoliko loše partije u nastavku šampionata pošto se ekipa sa Old Traforda nalazi na 11. mestu.

Arsenal: Mogu li “tobdžije” do povratka u Ligu šampiona?

Daleko je to od dobrog i kada je Arsenal u pitanju, ali su kod ove ekipe barem rezultati bolji. Izgubili su samo jednom i to na gostovanju kod lidera Liverpula, ali nisu razočarali u tom susretu, pa im se svakako ne može puno prigovoriti. Nakon toga su izabranici Unai Emerija dva puta remizirali, i to prvo protiv Totenhema kada su stigli dva gola zaostatka, a onda i na gostovanju kod Votforda, kada su ispustili dva gola prednosti.
Ipak, ova ekipa je odigrala jedan fantastičan meč u prvom kolu grupne faze Liga Evrope, kada su na gostovanju kod Ajntrahta iz Frankfurta slavili sa 0:3, što je jedan odličan rezultat ako uzmemo u obzir da su ove dve ekipe prošle godine stigle do polufinala drugog po kvalitetu evropskog takmičenja.
U prošlom kolu je Arsenal imao velikih problema na svom terenu protiv Astone Vile, ali su ipak pokazali veliki karakter i došli do ogromne pobede. Naime, Aston Vila je vodila, Meitland Najls je zaradio isključenje, i kada se situacija činila bezizlaznom, na scenu je stupio Čembers i Obamejang, koji donose veoma važnu pobedu “tobdžijama” i to sa igračem manje, koja je ovu ekipu dovela do osme pozicije, uz meč manje, i već pobedom u ovom susretu bi mogli da dođu do pozicije broj tri, što bi bilo zaista fantastično, ako uzmemo u obzir da je glavni cilj Arsenala plasman u Ligu šampiona.

Naš predlog

Nekada su mečevi između ove dve ekipe odlučivali o tome ko će biti šampion Premijer lige, a u ovom trenutku je to duel između 11. i 8. ekipe na tabeli, što je zaista veliko razočarenje, jer smo i od jednih i od drugih očekivali dosta više. Kada je ovaj susret u pitanju, ako se osvrnemo na tradiciju, Mančester Junajted punih 13 godina nije doživeo poraz na Old Trafordu od Arsenala pa smo mišljenja da će tako biti i sada, i zbog toga vam hrabro preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.50. Takođe, treba očekivati i ozbiljan otpor Arsenala u ovom susretu, pa vam iz tog razloga preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.58. Za kraj, predlažemo vam da probate sa kombinacijom ovih igara i odigrate igru 1x&GG koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.31.Registruj se na Meridianbet

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.