Tip dana: Crvena Zvezda – Olimpijakos: Meč godine za četu Vladana Milojevića!

U utorak su na programu mečevi drugog kola grupne faze Lige šampiona, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Crvene Zvezde i Olimpijakosa.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Crvena Zvezda: Crveno-beli su u krizi!

Nema više sumnje, fudbaleri Crvene Zvezde se nalaze u krizi, i to ne toliko rezultatskoj, koliko igračkoj. Naime, vidno je da izabranici Vladana Milojevića imaju dosta problema u poslednje vreme, a nekako najsvežiji primeri za to su porazi od Bajerna iz Minhena kao i Partizana. Kada je u pitanju meč u Minhenu, sigurno je da je malo ko tu i očekivao da crveno-beli mogu da naprave nešto pozitivno, a krajnji rezultat je bio 3:0, i mora se priznati da je Bajern na tom meču mogao da postigne i još nekoliko golova. Što se tiče večitog derbija, poražavajuće deluje činjenica da Zvezda nije uputila udarac u okvir gola, pa otuda i ne čudi što je Partizan bio bolji u tom susretu i slavio sa 2:0.
Može se slobodno reći da nakon toga izabranici Vladana Milojevića pružaju solidne partije, pošto su prvo slavili na gostovanju kod Voždovca, da bi nakon toga u prošlom kolu odigrali jedan dosta dobar meč na svom terenu, i zabeležili novu pobedu protiv Mačve.
Što se ovog susreta tiče, Vladan Milojević konačno može da računa na sve fudbalere, naravno osim Branka Jovičića koji se još uvek oporavlja od teške povrede, pa nema sumnje da će crveno-beli učiniti sve da dođu do veoma važne pobede, koja bi im pomogla u nastojanju da na kraju grupne faze Lige šampiona dođu do tog trećeg mesta koje donosi plasman u šesnaestinu finala Liga Evrope.

Olimpijakos: Sjajne partije Olija na startu sezone!

Nakon jedne poprilično loše sezone koju su fudbaleri Olimpijakosa imali prošle sezone, utisak je da ekipa iz Pireja pruža daleko bolje partije ove takmičarske godine. Naime, Olimpijakos se nalazi na prvom mestu na tabeli grčke lige, i to pošto posle pet kola nemaju nijedan poraz. Čak štaviše, Oli je u dosadašnjem delu sezone ostvario četiri pobede i samo jedan remi, i to pre dva kola kada su na gostovanju kod Panatinaikosa, koji im je ujedno i najljući rival, samo remizirali 1:1, iako je poznato da Panatinaikos više nije na onom nivou od pre nekoliko godina.
Ono što svakako treba pomenuti je podatak da je ova ekipa igrala briljantno u kvalifikacijama za Ligu šampiona gde su ostvarili skoro sve pobede i to uz samo jedan primljeni gol, koji su ruku na srce primili u poslednjem kolu, tačnije u plej-ofu, kada su već imali veliku zalihu iz prvog meča duela sa Krasnodarom kog su na svom terenu demolirali sa 4:0. Jedini meč na kom Oli u kvalifikacijama nije ostvario pobedu je bilo gostovanje kod Plzena, kada je meč završen bez golova, ali je zato u Pireju bilo više nego ubedljviih 4:0.
U prošlom kolu grčkog prvenstva Olimpijakos je pred svojim navijačima odigrao jedan dosta dobar duel protiv Lamije koju su bez većih problema potukli sa 2:0, pa nema sumnje da zbog toga putuju u jako lepom raspoloženju u Beograd. Treba naravno pomenuti i to da je u prvom kolu grupne faze Lige šampiona Olimpijakos uspeo na svom terenu da odoli Totenhemu, a taj meč je završen rezultatom 2:2.

Naš predlog

Izabranici Vladana Milojevića pružaju fantastične partije na svom terenu i retko kada gube. Mišljenja smo da će tako biti i sada pa vam iz tog razloga toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom 1x, koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55. Ne treba ovde zaista očekivati previše golova, jer je Zvezda poznata po tome da ne prima dosta golova na svom terenu, ali ih zato dosta teško i postiže. Iz tog razloga vam preporučujemo da probate sa igrom 0-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.77. Do sada su crveno-beli u čitavim kvalifikacijama uspevali da postignu makar jedan gol na svom terenu, pa bi to slučaj trebalo da bude i sada. Zbog toga vam toplo preporučujemo da probate sa igrom D1-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.61.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.