Tip dana: Đenova – Milan: Mogu li “rosoneri” do prekida agonije?

U subotu su na programu tri meča u okviru sedmog kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Đenove i Milana.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Đenova: Očekivali smo više!

Fudbaleri Đenove su prošle sezone igrali jako loše, što je na kraju krajeva i dovelo do toga da se ova ekipa do bukvalno poslednjeg kola borila za opstanak u Seriji A, što sasvim sigurno niko pre početka šampionata i nije očekivao. Uspeli su “grifoni” da se spase i to nakon što su u poslednjem kolu odigrali miroljubivih 1:1 na gostovanju protiv Fiorentine, a zanimljivo je da su obe te ekipe pre početka meča imale siguran opstanak u društvu najboljih ako odigraju nerešeno. Taj meč je kasnije izazvao dosta kontroverzi, ali je na kraju sve ipak ostalo na pisanju pojedinih italijanskih portala.
Kada je ova sezona u pitanju, Đenovljani ne pružaju ništa bolje partije, a svakako najbolji pokazatelj za to je što se “grifoni” trenutno nalaze na 18. poziciji na tabeli koja na kraju sezone znači i selidbu u niži rang, što sigurno navijači ove ekipe ne bi voleli. U prošlom kolu je Đenova odigrala jedan kastastrofalan meč na gostovanju kod Lacija na Olimpiku, u kom su Rimljani slavili sa 4:0, što je bio treći poraz Đenovljana u ovoj sezoni, ali i četvrti meč zaredom na kom nisu upisali tri boda.

Milan: Katastrofalne partije “rosonera”!

Ako smo za Đenovu pričali da igraju loše ove sezone, šta tek onda reći o fudbalerima Milana koji ne liče na sebe. Ruku na srce, “rosoneri” poslednjih nekoliko godina ne uspevaju da ostvare glavni cilj, a to je povratak u Ligu šampiona, ali kako sada stvari stoje, ova ekipa bi ukoliko nastavi ovako da igra, ove godine mogla da ima čak probleme i oko opstanka u društvo najboljih.
Naime, izabranici Marka Đampaola, se trenutno nalaze na 16. mestu na tabeli i do sada su osvojili samo šest bodova, i to pošto su ostvarili dve pobede. Prvo su slavili na svom terenu protiv Breše, a onda i na gostovanju kod Verone, iako su vrlo lako mogli da ostanu bez bodova u tom susretu. Pre i posle toga je ova ekipa čak četiri puta poražena, a poslednji od tih poraza je posebno teško pao svim navijačima Milana zbog toga što su prošle nedelje na svom stadionu ubedljivo poraženi od Fiorentine sa 0:3. To je bio treći vezani poraz “rosonera” pošto su pre toga poraženi od Torina, iako su na poluvremenu vodili sa 0:1, a pre tog susreta u Torinu su u gradskom derbiju Milana poraženi od Intera sa 2:0. Sve češće se po italijanskim medijima pominje da se Đampaolu smeši otkaz, a sigurno da mu je ovo poslednja šansa da ostane na klupi Milana.

Naš predlog

Sigurno je da će fudbaleri Milana učiniti sve da pobede u ovom susretu, obzirom da bi poraz značio i odlazak Đampaola, za koga su igrači milanskog giganta već nekoliko puta imali samo reči hvale, pa je sigurno da se očekuje ofanzivan Milan od prvog minuta. Zbog toga vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.55. Uglavnom kada se ove dve ekipe sastaju u Đenovi nema puno golova, pa bi to sigurno slučaj mogao da bude i sada, i zato vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 0-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.81. Za kraj, hrabro vam savetujemo da probate sa kombinacijom ovih igara i da odigrate 2&0-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa izvanrednom kvotom 5.25.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.