Tip dana: Inter – Juventus: Očekuje nas pravi SPEKTAKL!

Ovog vikenda nas očekuje dosta zanimljivih mečeva u okviru sedmog kola italijanske Serije A, a svakako najzanimljivji susret ovog kola, ali vrlo verovatno i najinteresantniji meč u prvom delu sezone se igra u Milanu, gde će Inter na stadionu “Đuzepe Meaca” dočekati Juventus.
Meč između ove dve fantastične ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Inter: Fenomenalne partije na startu šampionata!

Inter je pretrpeo velike promene ovog leta, pošto je u klub stigao novi trener koji je preporodio ekipu, ali je iz kluba otišao Mauro Ikardi koji je godinama unazad bio najbolji fudbaler ove ekipe, ali i najbolji strelac. Antonio Konte je sjajno posložio sve kockice, i u ovom trenutku se Inter nalazi na prvom mestu na tabeli sa maksimalnim brojem bodova, pošto su do sada ostvarili svih šest pobeda. Poslednju od tih šest su ostvarili u prošlom kolu na gostovanju kod Sampdorije kojoj gori pod nogama, a taj meč je završen rezultatom 1:3, iako je Inter meč završio sa igračem manje, pošto je isključen Aleksis Sančez. Ipak, kada je Liga šampiona u pitanju, Inter je doživeo poraz na gostovanju kod Barselone, iako su dosta dugo vodili u tom susretu, u kom su pružili jedan dosta dobar otpor ekipi iz Katalonije, ali na kraju nisu imali ni sreće.  Jedina mrlja za sada je verovatno remi u prvom kolu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, kada na svom terenu nisu uspeli da slome otpor Slavije iz Praga, a čak mogu da budu i zadovoljni, pošto su do boda došli u poslednjim sekundama meča. Ipak, mora se priznati da je ove sezone ipak prioritet Skudeto, tako da za sada stvari idu po planu.

Juventus: Može li Juve do nove titule?

Što se tiče Juventusa, opšti utisak je da ekipa iz Torina ne pruža toliko dobre partije kao u prethodnih nekoliko sezona, ali su za sada rezultati tu, pošto se ova ekipa nalazi na drugom mestu na tabeli italijanske Serije A, uz samo dva boda manje u odnosu na vodeći Inter, sa kim se između ostalog i sastaju u ovom kolu. Kada je najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje u pitanju, treba napomenuti da je Juve odigrao jedan sjajan meč na svom terenu, pošto su bez većih problema savladali Leverkuzen sa ubedljivih 3:0. U prvom kolu tog takmičenja su remizirali na gostovanju kod Atletiko Madrida, iako su na tom meču vodili dosta dugo, ali su na kraju poklekli, mada treba biti realan pa priznati da je i taj bod veliki kao kuća, pošto Atletiko generalno igra sjajno na svom terenu.
Što se Serija A tiče, Juventus jedino nije uspeo da pobedi na gostovanju kod Fiorentine, pošto je taj meč završen bez golova, mada se mora priznati da se ova ekipa baš dosta mučila i u ostalim susretima, a najbolji pokazatelj za to su mečevi na gostovanju kod Breše kada je “stara dama” jedva slavila sa 1:2, ali i derbi meč sa Napolijem, kada je Juve do tri boda stigao u poslednjim trenucima meča, i to nakon autogola Kulibalija.

Naš predlog

Postoje svi uslovi da gledamo jedan fenomenalan meč, i sigurno će ovo biti susret koji će nam već u ranoj fazi šampionata dati odgovore na neka pitanja. Nema sumnje da će i jedni i drugi ići na sva tri boda pa vam iz tog razloga predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.19. Takođe, za očekivati je da i jedna i druga ekipa postignu makar po jedan gol na ovom susretu, pa vam iz tog razloga preporučujemo da probate sa igrom GG  koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.91. Za kraj, treba napomenuti da je Inter za sada maksimalan u prvenstvu, i da imaju svih šest pobeda, a sigurno je da to žele da nastave i protiv najljućeg rivala. Zbog svega toga vam hrabro predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridainbet plaća sa fenomenalnom kvotom 2.70.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.