Tip dana: Norveška – Španija: Da li je vreme za prvi kiks “crvene furije”?

U subotu se nastavljaju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje će biti održano 2020. godine, a za vas smo ovog puta analizirali svakako najzanimljiviji susret u kom će snage odmeriti selekcije Norveške i Španije.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Norveška: Težak put do EVRA!

Nije baš da Norvežani igraju loše u ovim kvalifikacijama pošto su do sada samo jednom poraženi, ali isto tako nije ni da su blizu plasmanu na Evropsko prvenstvo pošto se u ovom trenutku nalaze na četvrtom mestu u grupi sa devet osvojenih bodova, što je dva manje od drugoplasirane Švedske, a poznato je da će na kraju kvalifikacija prve dve ekipe iz svake grupe otići na Evropsko prvenstvo.
Norvežani su doživeli samo poraz u prvom kolu i to od Španije, kada je “crvena furija” dosta teže nego što se očekivalo slavila u tom meču sa 1:2.
Nakon toga je Norveška vezala čak pet meča bez poraza, a u tom periodu su ostvarili čak tri remija, ali i dve pobede. U prošlom kolu je ova selekcija odigrala jedan poprilično dobar meč na gostovanju kod Šveđana, koji su im svakako i glavni rivali za plasman na to drugo mesto, u kom nije bilo pobednika, a krajnji rezultat je bio 1:1. Pre toga su Norvežani vezali dve pobede i to prvo protiv Farskih Ostrva na gostovanju, a odmah nakon toga i na svom terenu protiv Malte, mada se mora priznati da su te dve ekipe i autsajderi u ovoj grupi.

Španija: “Crvena furija” blista u ovim kvalifikacijama!

Treba biti realan pa priznati da fudbalska reprezentacija Španije odavno nije ovako dobro igrala. Naime, “crvena furija” se posle šest odigranih kola svoje kvalifikacione grupe nalaze na prvom mestu na tabeli, uz maksimalnih šest pobeda i uz još bolju gol razliku 17:3. Slobodno možemo reći da su Španci najviše problema imali upravo u prvom kolu kvalifikacijama kada su na svom terenu uz dosta muke savladali Norvežane sa kojima se i sastaju ovog puta, ali na gostovanju.
Nakon tog prvog meča, Španci su odigrali nekoliko fantastičnih mečeva, a tu pre svega mislimo na duel sa Švedskom koji je “crvena furija” rešila bez većih problema, pošto je krajnji rezultat tog susreta bio 3:0, što je svakako sjajan rezultat ako uzmemo u obzir da je Švedska na prošlogodišnjem Mundijalu dogurala čak do četvrtfinala. Pored tog gola koji su Španci primili u prvom kolu protiv Norvežana, ova selekcija je primala golove još u duelima protiv Rumunije kada je u Bukureštu bilo 1:2, ali i na gostovanju kod Farskih Ostrva, kada je “furija” ostvarila još jednu više nego ubedljivu pobedu pošto je taj meč završen rezultatom 1:4.

Naš predlog

Kada pogledamo poslednjih nekoliko rezultata jedne i druge selekcije dolazimo do zaključka da obe ekipe u poslednje vreme igraju mečeve sa velikim brojem golova. To bi svakako slučaj mogao da bude i sada, pa vam zbog toga toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.80. Deluje da bi Norvežani mogli da naprave dosta problema Špancima, što je bio slučaj i u prvom meču između ove dve ekipe, kada je “furija” uz dosta muke slavila na svom terenu sa 2:1. Zbog svega toga vam hrabro preporučujemo da probate sa duplom šansom 1x koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.59. Za kraj, takođe veoma hrabro vam preporučujemo da probate sa kombinacijom tih igara i da odigrate igru 1x&3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa neverovatno dobrom kvotom koja iznosi 6.55.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.