Tip dana: Vels – Hrvatska: Veliki ispit za “vatrene”!

U nedelju se nastavljaju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje će biti održano 2020. godine, a ovoga puta smo za vas analizirali svakako jedan od najzanimljivijih susreta ovog kola u kom će Vels na svom terenu dočekati vicešampiona sveta, reprezentaciju Hrvatske.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Vels: Teška situacija za ovu reprezentaciju!

Iako fudbaleri Velsa ne pružaju toliko loše partije u ovim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje će biti održano sledeće godine, mora se priznati da se ova selekcija trenutno nalazi u dosta teškoj situaciji i kako sada stvari stoje veoma teško će doći do plasmana na Evro, što je bez sumnje bio glavni cilj. Trenutno se Vels nalazi na četvrtom mestu u grupi sa sedam osvojenih bodova, ali ono što svakako treba pomenuti je da ova reprezentacija ima meč manje u odnosu na vodeće selekcije iz grupe. Do sada su Garet Bejl i drugari ostvarili dve pobede, dva poraza i jedan remi i to u prošlom kolu kada su odigrali jedan dosta dobar meč na gostovanju kod Slovačke, koji je završen rezultatom 1:1. Pre toga je Vels na svom terenu ostvario drugu pobedu u ovim kvalifikacijama, pošto su bili bolji od Azerbejdžana (2:1), ali pre toga je ova selekcija vezala dva poraza. Prvo su poraženi na gostovanju kod Hrvatske, iako se mora priznati da je to bila jedna od najboljih partija ove selekcije u poslednjih nekoliko godina, a odmah nakon toga su doživeli i poraz na gostovanju kod Mađarske kada je bilo 1:0.
Ono što je svakako dobro je da se u tim po svemu sudeći vraća Aron Remzi, a ne treba zaboraviti da Vels još uvek nema poraz na svom terenu u ovim kvalifikacijama pa nema sumnje da će Hrvatska imati dosta problema.

Hrvatska: “Vatreni” jednom nogom na EVRU!

Reprezentativci Hrvatske su nastavili sa dobrim partijama posle Svetskog prvenstva u Francuskoj gde su mimo svih očekivanja došli do finala, gde su nažalost izgubili od Francuza, ali je svakako i drugo mesto ogroman uspeh za ovu reprezentaciju. Kada su u pitanju ove kvalifikacije, nije baš sve krenulo najbolje pošto su Hrvati doživeli prvi poraz već u drugom kolu kada su gostovali kod Mađara, što je svakako bila i njihova najslabija utakmica u poslednjih nekoliko godina. Ipak, nakon toga su usledile dve dobre utakmice, i to prvo protiv Velsa, kada se ruku na srce Hrvatska provukla, pošto je Vels imao nekoliko fantastičnih prilika na tom susretu. Nakon toga su “vatreni” odigrali svoj najbolji meč u ovim kvalifikacijama, pošto su više nego ubedljivo slavili na gostovanju kod Slovačke kada je bilo čak 0:4.
I kada smo pomislili da je kriza prošlost i da će vicešampioni sveta bez većih problema doći do plasmana na Evropsko prvenstvo, usledio je šokantan rezultat na gostovanju kod Azerbejdžana kada je bilo samo 1:1. U prošlom kolu su “vatreni” odigrali fantastičan meč na svom terenu pošto su bez većih problema savladali Mađarsku sa 3:0, i tako im se sa kamatom revanširali za onaj poraz u drugom kolu.
Ono što treba naglasiti je da selektor Hrvatske na ovom susretu neće moći da računa na Brozovića, umesto koga bi šansu trebalo da dobije Mateo Kovačić.

Naš predlog

Na prvi pogled je ovo jedan veoma nezahvalan susret za prognoziranje pošto bi mogao da ode u nekoliko pravaca. Zbog toga vam toplo preporučujemo da se fokusirate na golove, kojih bi na ovom susretu trebalo i te kako da bude. Naime, Vels će pokušati da napadne vicešampiona sveta, koji ruku na srce dosta lakše prima golove na strani, nego na svom terenu. Ipak, ne treba zaboraviti ni onu pobedu nad Slovačkom od 4:0, pa vam iz tog razloga preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.26. Iz istog razloga vam preporučujemo da probate i sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.96.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.