Tip dana: Grčka – Bosna i Hercegovina: Mogu li gosti do plasmana na Evropsko prvenstvo?

U utorak se nastavljaju kvalifikacije za plasman na Evropsko prvenstvo koje će biti održano 2020. godine, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Grčke i Bosne i Hercegovine.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta,

Grčka: Veliko razočarenje!

Kada se sve sabere i oduzme, možda su baš Grci i najveće razočarenje u ovim kvalifikacijama. Naime, ova selekcija gotovo da nema nikakve šanse za plasman na Evropsko prvenstvo, a sećamo se dobro svi da je ova reprezentacija umela i da osvoji ovo takmičenje.
U ovom trenutku se Grci nalaze na petom mestu u grupi sa samo pet osvojenih bodova, što je bez sumnje ispod svakog nivoa kada je ova reprezentacija u pitanju. Da stvari budu gore po ovu ekipu, Grci na pet poslednjih mečeva ne znaju za trijumf, a zanimljivo je da su jedini bod u tom periodu uspeli da osvoje na svom terenu i to protiv nejake reprezentacije Lihteštajna, što dovoljno govori u kolikoj se krizi nalaze Grci.
U prošlom kolu je ova selekcija odigrala jedan solidan meč, ali su ipak poraženi na gostovanju kod Italije, a taj meč je završen rezultatom 2:0. Zanimljivo je da je Grčka na poslednja dva susreta na svom terenu oba puta priredila veliku neprijatnost svojim navijačima, pošto su prvo doživeli šokantan poraz od Jermenije kada je bilo 2:3, a nakon toga i u već pomenutom meču protiv Lihteštajna koji je završen rezultatom 1:1.

Bosna i Hercegovina: I dalje u igri!

Fudbaleri Bosne i Hercegovine igraju poprilično promenljivo u ovim kvalifikacijama, ali ono što je nekako najbitnije je podatak da se još uvek nalaze u igri za plasman na Evropsko prvenstvo, što su još davno postavili sebi kao cilj. Naime, Bosna i Hercegovina se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa deset osvojenih bodova, što je samo dva boda manje od Finske, koju su u prošlom kolu demolirali na svom terenu kada je bilo više nego ubedljivih 4:1. Pre toga su izabranici Roberta Prosinečkog mimo očekivanja doživeli poraz na gostovanju kod Jermenije u jednom izuzetno čudnom susretu koji je završen rezultatom 4:2. Međutim, da igraju sjajno na svom terenu, Bosanci su pokazali kolo pre toga kada su slavili protiv Lihteštajna sa 5:0.
Ono što je postalo karakteristično za izabranike Roberta Prosinečkog su svakako mečevi sa velikim brojem golova, pa je tako na poslednja tri meča u kojima je Bosna i Hercegovina učestvovala palo neverovatnih 16 golova, što nam samo potvrđuje da ova selekcija lako postiže golove, ali ih još lakše i prima. Jedini duel u ovim kvalifikacijama na kom Bosna i Hercegovina nijie primila nijedan gol je bio pomenuti duel na svom terenu protiv Lihteštajna (5:0).

Naš predlog

Grčka skoro da nema više nikakve šanse za plasman na Evropsko prvenstvo, dok bi Bosanci eventualnim trijumfom u ovom susretu i te kako sebe približili konačnom cilj, a to je bez sumnje plasman na EP. Zbog svega toga vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.30. Pominjali smo već da na mečevima Bosne i Hercegovine pada veliki broj golova (čak 16 golova na prethodna tri meča), pa vam iz tog razloga toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.36. Za kraj, savetujemo vam da probate sa kombinacijom ove dve igre i odigrate 2&3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 4.15.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.