Tip dana: Roma – Napoli: Spektakl na “Olimpiku”!

Ovog vikenda je na programu 11. kolo italijanske Serije A, a svakako najinteresantniji meč se igra na “Olimpiku” gde će fudbaleri Rome dočekati Napoli.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova.

Roma: Sjajne partije na startu šampionata!

Sigurno je da svi navijači rimske “vučice” mogu da budu i više nego zadovoljni sa načinom na koji igraju njihovi fudbaleri ove sezone. Naime, posle deset odigranih kola izabranici trenera Fonseke se nalaze na odličnom četvrtom mestu koje na kraju sezone donosi plasman u Ligu šampiona, što i jeste primarni cilj za ovu sezonu, nakon što Roma prošle godine posle mnogo sezona nije uspela da se plasira u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje. U prošlom kolu je rimska ekipa odigrala jedan fantastičan meč na gostovanju kod Udinezea u kom su slavili sa 0:4, a zanimljivo je da su dobar deo meča igrali sa igračem manje, što samo dodatno pokazuje koliko dobro Roma igra u poslednje vreme. Pre tog meča su izabranici trenera Fonseke na svom “Olimpiku” odigrali jedan sjajan meč i slavili protiv Milana koji ima velikih problema ove sezone.
Kada je Liga Evrope u pitanju, rimska ekipa pruža solidne partije u ovom takmičenju, mada se mora priznati da ono nije prioritet, pošto Roma želi da kroz plasman u Seriji A obezbedi plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, i za sada su na pravom putu da to i urade.

Napoli: Očekivali smo možda više od ove ekipe!

Što se tiče Napolija, čini se da ova ekipa pokazuje jedno lice u Ligi šampiona gde im zaista dobro ide, a drugo u Seriji A gde im ništa ne polazi za nogom. Oni malo bolji poznavaoci fudbala sigurno ne mogu da se sete kada je poslednji put Napoli posle deset kola u Seriji A bio na slabijoj poziciji, jer smo navikli od ove ekipe da godinama unazad vrši najveći pritisak na ekipu Juventusa. Trenutno je situacija takva da se izabranici Karla Ančelotija nalaze tek na šestom mestu na tabeli Serije A. U prošlom kolu su Napolitanci remizirali na svom terenu protiv Atalante, dok su pre toga mimo očekivanja takođe remizirali na gostovanju kod SPAL-a. I u jednom i u drugom susretu su izabranici Karla Ančelotija promašili veliki broj šansi, i čini se da je realizacija za sada najveći problem ove ekipe.
Ipak, kada je Liga šampiona u pitanju tu ova ekipa igra fantastično i nadomak su plasmana u nokaut fazu ovog takmičenja, što je sasvim sigurno jedan od primarnih ciljeva kada je ova sezona u pitanju, nakon što prošle godine nisu to uspeli da ostvare. U prošlom kolu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja su izabranici Karla Ančelotija slavili u duelu protiv Salcburga u gostima, a taj meč je završen rezultatom 2:3.

Naš predlog

Uglavnom nam mečevi između Rome i Napolija donose dosta uzbuđenja, i po pravilu su to dueli sa velikim brojem golova. Nezahvalno je ovde ipak prognozirati konačan ishod meča, pa vam zbog toga i savetujemo da se opredelite na golove, kojih će u svakom slučaju biti. Predlažemo vam da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.63. Takođe, mišljenja smo da će biti golova i na jednoj i na drugoj strani pa vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.54. Roma igra sjajno u poslednje vreme i mišljenja smo da će postići gol i u prvom i u drugom poluvremenu, pa vam predlažemo da probate sa igrom DI1+&II1+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.