Tip dana: Bajern Minhen – Borusija Dortmund: Očekuje nas pravi SPEKTAKL!

Ovog vikenda su na programu mečevi 11. kola nemačke Bundeslige, a svakako najinteresantniji meč ovog kola se igra u Minhenu gde će Bajern na svom terenu dočekati ekipu Borusije iz Dortmunda.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.

Bajern Minhen: Da li je Kovač prerano otpušten?

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pokazuju dva lica ove sezone. Ono prvo, koje pokazuju u domaćem prvenstvu nije lepo, pošto se ova ekipa posle deset odigranih kola nalazi na tek četvrtom mestu na tabeli što svakako nije dobro, obzirom da ekipa iz Minhena i ove sezone ima šampionske ambicije. Zbog serije loših rezultata u Bundesligi, klub se razišao sa doskorašnjim trenerom Kovačom, ali se postavlja veliko pitanje da li je tak otkaz došao prerano, obzirom da je hrvatski stručnjak i prošle sezone očajno startovao u šampionatu, ali su na kraju ipak uspeli da dođu do naslova prvaka čime su svakako ostvarili svoj primarni cilj u šampionatu.
U prošlom kolu Bundeslige je Bajern doživeo katastrofalan poraz na gostovanju kod Ajntrahta iz Frankfurta, a taj meč je završen rezultatom 5:1.
Ipak, kada je Liga šampiona u pitanju, fudbaleri Bajerna iz Minhena za sada imaju maksimalan učinak, pošto su ostvarili sve pobede u grupnoj fazi od kojih su neke bile i više nego ubedljive. Ekipa iz Minhena je zbog svega toga obezbedila plasman u nokaut fazu, čime su već u ranoj fazi ostvarili svoj zacrtani cilj kada je u pitanju Liga šampiona. U prošlom kolu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja fudbaleri Bajerna su bez većih problema na svom terenu savladali Olimpijakos sa 2:0.

Borusija Dortmund: Ima li ova ekipa snage za titulu?

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda igraju fantastično ove sezone, a najbolji pokazatelj za to je da je ova ekipa do sada doživela samo jedan poraz i to u ranoj fazi prvenstva kada su poraženi na gostovanju kod izuzetnog neugodnog Union Berlina. Trenutno se “milioneri” iz Dortmunda nalaze na drugom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Mehendgladbah koji se mimo očekivanja nalazi na prvom mestu na tabeli Bundeslige. U prošlom kolu je Borusija ostvarila jednu veoma važnu pobedu na svom terenu protiv Volsfsburga a taj meč je završen sa više nego ubedljivih 3:0.
Što se tiče Lige šampiona, izabranici Lusijena Favra su na pravom putu da ostvare svoj primarni cilj a to je svakako plasman u nokaut fazu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja. U prošlom kolu su “milioneri” iz Dortmunda odigrali jedan sjajan susret na svom terenu protiv Intera i ostvarili veoma važnu pobedu, iako je to nakon prvog poluvremena bilo poprilično nerealno očekivati. Naime, na odmor se otišlo sa 0:2, nakon jedne sjajne predtave izabranika Antonija Kontea, ali su onda “milioneri” Iz Dortmunda zaigrali dosta bolje i rešili taj meč u svoju korist, na oduševljenje prepunog stadiona.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, ipak smo mišljenja da je Bajern veliki favorit u ovom susretu, ako ništa drugo onda zbog činjenice da imaju sjajan bilans u nekoliko poslednjih okršaja sa Borusijom iz Dortmunda. Zbog toga vam toplo preporučujemo da probam sa 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.50. Za očekivati je da i Borusija pruži ozbiljan otpor na ovom meču pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa igrom 1x&GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.81. Za kraj, mišljenja smo da će na ovom susretu biti dosta golova, pa vam zbog toga toplo preporučujemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.