Tiket dana (četvrtak, 21.11.2019)

tiket dana

Ništa bolja ponuda ne očekuje nas ni danas, ali ako je za utehu već od sutra će se stvari promeniti, nastavljaju se ligaška takmičenja. Od skromne ponude izabrali smo sledeće utakmice za tiket.

Antverp – Gent – x @ 3.72 u 1xbet

Kao uvod u drugi deo prvenstva u belgijskoj Župile ligi očekuje nas zaostala utakmica petog kola između Antverpa i Genta. Susret je trebalo da se igra još letos, ali je odložen zbog obaveza obe ekipe u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Te kvalifikacije su se mnogo lepše okončale po goste, koji su izborili učešće u grupnoj fazi, dok je Antverp zaustavljen na poslednjoj prepreci od AZ Alkmara. Gent igra odlično u Evropi i ima sasvim realne ishode da i na proleće igra u Ligi Evrope. Antverp je pred prvenstvenu pauzu igrao derbi protiv lidera na tabeli, ekipe Klub Briža i slavio, posle preokreta, sa 2:1. Uspešan je bio i Gent, koji je u drugom derbiju pobedio šampiona Genk, i to u gostima sa 2:0. Gent je bolje plsiran, nalazi se na drugom mestu sa 28 bodova, dok je Antverp šesti sa četiri manje. Ono što je zanimljivo kada su u pitanju međusobni okršaji ove dve ekipe je to da u prethodnih 12 prvenstvenih duela domaći tim nije zabeležio nijednu pobedu. Nekako mislimo da neće ni sada, a remi nam se nameće kao najrealniji ishod. Ako odigrate x u kladionici 1xbet koeficijent je 3.72.

Fremad Amager – Koge – GG @ 1.62 u Meridianbet

I ovo je zaostali meč, ali 13. kola danske druge lige. Fremad Amager se dobro snašao u novoj sezoni i sada je na petom mestu sa 23 boda. Međutim, osim plasmana u gornjem delu tabee, sumnjamo da imaju neku šansu da se umešaju u borbu za plasman u elitu. Vejle, Viborg i Fredericija, već su umakli dvocifren broj bodova, pa je Fremad Amager bliže začelju, nego vrhu tabele, gledano po broju osvojenih bodova. Koge je dva boda manje stekao od svog rivala u dosadašnjih 17 utakmica. U poslednje vreme gosti igraju dobro, imali su seriju od četiri utakmice u kojima su osvojili 10 bodova, ali su onda neplanirao izgubili od Nikobinga, i to na domaćem terenu. I domaćin ne može da se požali trenutnom formom, bar onom pre odlaska na pauzu. Imaju dve uzastopne pobede, ostvarene bez primljenog gola. Po kladionicama favorit je gost, iako je slabije plasiran, ali mi smatramo da je najsigurniji tip oba tima daju gol. Za GG u kladionici Meridianbet kvota je 1.62.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici 1xbet iznosi 6.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.