Tip dana: Levante – Majorka: Može li Majorka do prvih bodova na strani?

Ovog vikenda je na programu 14. kolo španske La Lige, a u premijernom susretu će snage odmeriti fudbaleri Levantea i Majorke.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Levante: Solidne partije ove ekipe!

Godinama unazad fudbaleri Levantea važe za ekipu koja pruža izuzetno dobre partije na svom terenu gde zaista retko gube, ali i katastrofalne na strani, gde ova ekipa zaista retko pobeđuje. Opšti utisak je da u ovom šampionatu to nije baš toliko izraženo, pošto je Levante znao i do bodova na strani, ali su do sada i doživeli jedan poraz na svom terenu i to u duelu protiv Espanjola kada je bilo 0:1.
Verovatno i najbojli pokazatelj za tradicionalno dobre partije Levantea na domaćem terenu je i nedavno gostovanje Barselone, kada je ova ekipa bez većih problema slavila sa 3:1, protiv verovatno i najbolje ekipe u prvenstvu. Iako su Leo Mesi i drugari vodili na poluvremenu tog susreta, u nastavku su fudbaleri Levantea uspeli da postignu tri gola za samo sedam minuta što je zaista fantastičan podatak, ozbirom da bi to teško pošlo za rukom i mnogo kvalitetnijim ekipama nego što je Levante.
Nakon tog fantastičnog trijumfa pred punim stadionom, Levante je u prošlom kolu nažalost doživeo poraz na gostovanju u Baskiji, kada je Bilbao golom dva minuta pre kraja susreta slavio sa 2:1, iako je gostujuća ekipa dugo vodila na tom meču. To je bio peti poraz za ovu ekipu na strani, dok su za sada ostvarili dve pobede, što i jeste odlično, pošto se često dešava da Levante na kraju sezone ima baš toliko pobeda na svom kontu kada su mečevi na strani u pitanju.

Majorka: Gostovanja su veliki problem ove ekipe!

Fudbaleri Majorke su se ove sezone posle baš dosta vremena konačno vratili u najkvalitetniji rang španskog fudbala, i sigurno je da će im u premijernoj sezoni glavni cilj biti opstanak. Ipak, za sada ova ekipa pokazuje dva lica. Jedno je lepo, a ono se odnosi na mečeve koje ova ekipa igra na svom terenu. Naime, Majorka je do sada odigrala čak osam mečeva na svom terenu u kojima su ostvarili četiri pobede, dva remija i samo dva poraza. Ako uzmemo u obzir da su ta dva poraza bila od realno kvalitetnijih ekipa od Majorke, slobodno možemo konstatovati da ova ekipa igra fantastično na domaćem terenu.
Ipak, ogroman problem po ovu simpatičnu ekipu su partije na gostovanjima gde nemaju nijedan trijumf. Da stvari budu gore po Majorku, oni u dosadašnjih pet mečeva van svog terena nisu uspeli da obebede čak ni remi, pa su tako svih pet mečeva izgubili. Na sve to, ova ekipa je do sada van svog terena postigla samo dva gola, što je takođe jedan poražavajući podatak.
U prošlom kolu je Majorka na svom terenu odigrala jedan sjajan meč u kom su bez većih problema savladali Viljareal sa 2:1. Najveći podvig je ova ekipa ostvarila pre nekoliko kola kada su na svom terenu savladali Real Madrid, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Pominjali smo već u analizi meča da Levante igra fantastično na svom terenu, dok Majorka za sada katastrofalno izgleda na strani pošto na pet mečeva imaju isto toliko poraza uz samo dva postignuta gola. To nam jasno govori da je Levante veliki favorit na ovom susretu i zbog toga vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.90. Utisak je da bi Majorka makar malo mogla da popravi svoju gol razliku na strani, pa smo mišljenja da bi i oni mogli makar do jednog gola na ovom susretu i zbog toga vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75. Za kraj, toplo vam savetujemo da probate sa kombinacijom ovih igara i da odigrate 1&GG koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.