Tip dana: Leće – Kaljari: Mogu li “Sardi” do nove pobede?

U nedelju se nastavljaju mečevi 13. kola italijanske Serije A, a poslednji meč nedeljnog programa nam donosi jedan veoma zanimljiv duel u kom će Leće na svom terenu dočekati Kaljari koji je za sada najprijatnije iznenađenje.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Leće: Glavni cilj je opstanak!

Fudbaleri Lećea su ove godine posle baš dosta vremena uspeli da dođu do plasmana u Seriju A, što je svakako bio veliki uspeh. Prošle sezone je ova simpatična ekipa pružala sjajne partije u Seriji B, i potpuno zasluženo su došli do plasmana u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala, gde im je svakako i mesto.
Ipak, kada je ovaj šampionat u pitanju slobodno možemo govoriti o tome da je Leće mogao dosta bolje pošto se trenutno nalaze na 16. mestu na tabeli sa deset osvojenih bodova, što je samo bod viška u odnosu na ekipe koje se nalaze na poziciji koja naredne sezone znači i igranje u Seriji B.
U prošlom kolu je Leće doživeo poraz na gostovanju kod Lacija, a taj meč je završen rezultatom 4:2, što nam dovoljno govori da se ova ekipa nije obrukala u tom susretu. Na taj način je Leće prekinuo seriju od četiri vezana meča na kojima su odigrali nerešeno, iako su u tom periodu odigrali i mečeve protiv Milana, ali i Juventusa, u kojima objektivno nisu bili favoriti, ali su pokazali da nisu slučajno u Seriji A, i da neće biti samo nemi posmatrači ove sezone.
Do sada je Leće ostvario i dve pobede, a utisak je da ova ekipa možda i bolje igra na strani nego na svom terenu, pošto na domaćem terenu još uvek ne znaju za trijumf, dok su na gostovanjima do sada upisali čak dve pobede, što je podatak za svaku pohvalu.

Kaljari: Fantastične partije ekipe sa Sardinije!

Godinama unazad smo navikli da se Kaljari većim delom šampionata bori za opstanak u Seriji A, a neretko su prvenstvo završavali i na sredini tabele, uz podatak da su skoro uvek bili jedni od najboljih domaćina u ligi. Ovog leta su se po svemu sudeći desile određene promene u razmišljanju čelnih ljudi kluba, koji su rešili da malo promene klupsku politiku, i kako sada stvari stoje to je za sada dalo fenomenalne rezultate.
Naime, posle dvanaest odigranih kola se fudbaleri Kaljarija nalaze na fantastičnom četvrtom mestu na tabeli i imaju isti broj bodova kao i trećeplasirani Lacio. Ono što je takođe odlična stvar za sve navijače ekipe sa Sardinije je podatak da to četvrto mesto donosi direktan plasman u Ligu šampiona što bi bio neverovatan uspeh za Kaljari.
Na poslednjih pet mečeva je Kaljari ostvario čak četiri pobeda i samo jedan remi i to u duelu protiv Torina na gostovanju kada je bilo 1:1. Pre toga su “Sardi” slavili na svom terenu protiv SPAL-a, dok su nakon toga vezali tri trijumfa. Prvo su izabranici trenera Marana bili bolji od Bolonje, u jednom fantastičnom meču koji je završen rezultatom 3:2.
Nakon toga je ekipa sa Sardinije odigrala verovatno i svoja dva najbolja meča ove sezone. Prvo su odigrali jedan fantastičan meč na gostovanju kod Atalante koja igra fenomenalno ove sezone i slavili sa 0:2, da bi u prošlom kolu na svom terenu demolirali Fiorentinu, a taj meč je završen rezultatom 5:2, što je možda i najbolji pokazatelj za to koliko dobro Kaljari igra ove sezone.

Naš predlog

Leće igra po sistemu toplo-hladno, i veoma je nezahvalno prognozirati njihove mečeve u ovoj sezoni. Ono što smo do sada mogli da primetimo je da ova ekipa igra dosta bolje na gostovanjima nego na svom terenu. To bi vrlo lako mogao da iskoristi Kaljari koji pruža fantastične partije ove sezone, zbog čega vam predlažemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.30. Takođe, mečevi i jedne i druge ekipe nam ove sezone donose veliki broj golova, pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.71. Za kraj, savetujemo da probate sa kombinacijom ovih igara i da probate sa igrom 2&3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 3.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.