Tip dana: Inter – Roma: Može li “Vučica” da iznenadi Konteovu mašineriju?

Ovog vikenda su na programu mečevi 15. kola italijanske Serije A, a prvi meč u okviru ovog kola se igra na stadionu “Đuzepe Meaca” gde će fudbaleri Intera ugostiti Romu.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Inter: Konte je preporodio ovu ekipu!

Nakon nekoliko sušnih sezona u kojima su fudbaaleri Intera na jedvite jade uspevali da dođu do plasmana u Ligu šampiona, “neroazuri” ove godine konačno igraju onako kako i dolikuje renomeu ovog kluba. Posle četrnaest odigranih kola izabranici Antonija Kontea se nalaze na prvom mestu na tabeli i to pošto su prošle nedelje iskoristili kiks Juventusa koji je na svom terenu samo remizirao protiv Sasuola. Inter je na svom terenu bez većih problema savladao ekipu SPAL-a, a taj meč je završen rezultatom 2:1. Ponovo je i u tom susretu blistao Lautaro Martinez koji je bez sumnje u ovom trenutku najbolji fudbaler Intera, ali ne treba zaboraviti ni Lukakua koji se preporodio od kako je stigao u Milano.
Nema sumnje da je ipak za sjajne partije “neroazura” najzaslužniji Antonio Konte koji je zaista preporodio ovu ekipu i izvukao iz nje ono najbolje. Nekako i najbolji primer koji opisuje sve to je podatak da je Inter do sada zabeležio čak 12 pobeda, uz samo jedan remi i jedan poraz i to protiv Juventusa. Za svaku pohvalu je i učinak “neroazura” na strani gde ova ekipa i dalje ima maksimalan učinak.
Kada je u pitanju Liga šampiona, Inter se nalazi u ne baš dobroj situaciji pošto u poslednjem kolu moraju da pobede Barselonu kako bi se plasirali u nokaut fazu, ili da čekaju da Borusija na svom terenu ne pobedi Spartu iz Praga, što je zaista teško očekivati.

Roma: “Vučica” napada Ligu šampiona!

Prošla sezona nije bila nimalo uspešna za Rimljane pošto Roma posle baš dosta godina nije uspela da se domogne Lige šampiona što je godinama unazad glavni cilj “vučice”. Romi nije uspeo da pomogne ni Klaudio Ranijeri koji je u finišu sezone preporodio ekipu, ali to ipak nije bilo dovoljno za plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
Ove godine se dosta stvari promenilo, kako u klupskoj politici, tako i u stručnom štabu pošto je novi trener postao Paulo Fonseka koji za sada svakako može da dobije i više od prelazne ocene.
Naime, u ovom trenutku se Rimljani nalaze na petom mestu na tabeli i imaju isti broj bodova kao i četvrtoplasirani Kaljari, a opšte poznato je da u Seriji A to četvrto mesto ujedno i poslednje koje donosi plasman u Ligu šampiona.
U prošlom kolu su izabranici Pauola Fonseke odigrali jedan fenomenalan meč na gostovanju kod Verone u kom su slavili sa 1:3, i na taj način zabeležili drugu vezanu pobedu u italijanskom šampionatu, pošto su pre toga na svom terenu bez većih problema savladali i Brešu.
Kada je u pitanju Liga evrope, treba istaći da “vučica” i tu pruža izuzetno dobre partije pošto se posle pet odigranih kola nalaze na drugom mestu na tabeli svoje grupe i imaju isti broj bodova kao i prvoplasirana Borusija iz Mehengladbaha. U prošlom kolu su izabranici Pauola Fonseke odigrali jedan sjajan meč na gostovanju kod Bašakšehira gde su slavili sa 0:3 što im je širom otvorilo vrata plasmana u nokaut fazu pošto u poslednjem kolu na svom terenu dočekuju Volfberger koji je autsajder u grupi.

Naš predlog

Ako se setimo nekih prethodnih međusobnih okršaja između Intera i Rome ili obrnuto, videćemo da su to uglavnom bili neizvesni mečevi gde je po nekom nepisanom pravilu uvek padalo dosta golova. Ove sezone Inter pruža daleko bolje partije nego u prethodnih nekoliko šampionata pa mu zbog svega toga i dajemo prednost u ovom susretu i predlažemo vam da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.90. Po tradiciji su ovo mečevi koji nam donose veliki broj golova i ubeđeni smo da će to slučaj biti i sada zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.61. Na poslednjih sedam mečeva je Roma uspevala da postigne makar jedan gol Inter i to bi svakako trebalo da se desi i večeras, pa vam iz tog razloga za kraj savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.