Tip dana košarka: Miami vs LA Lakers, da li neko može da pobedi Lebrona i ekipu?!

LA Lakers

Gledamo NBA ligu koja je po mnogim statističkim parametrima veoma izjednačena. Dva tima su se izdvojila ove sezone za sada. To su Los Anđeles Lejkersi na zapadu i Milvoki na istoku. Oba tima imaju po samo tri poraza i uveliko se priča o tome da li jedan od timova može da obori rekord koji drže Voriorsi. U pitanju je krajnji učinak u regularnom delu sezonu od 73-9. Majami je večerašnji protivnik Lebronu i drugovima i ovo je jako ozbiljan test za goste. Meč je na programu od 01:00h.

Miami: Ekipa Erika Spolstre igra zaista sjajnu košarku ove sezone.

Ekipa sa Floride u novu sezonu ulazi sa bitno izmenjenim sastavom. Ono što je svakako ostavilo najviše traga, jeste povlačenje Dvejna Vejda koji je obeležio jednu epohu ove franšize i ostaće upamćen kao legenda, možda i najveća za ovaj grad. Goran Dragić je ostao u timu i pored brojnih spekulacija, kao i Keli Olinik, što je jako bitno za Erika Spolstru, jer oni najbolje mogu da primene njegov sistem na nove igrače. Najveće pojačanje svakako je Džimi Batler koji je ove sezone lider ekipe i od njega se očekuje kandidatura za MVP-ija. Pored njega, okosnicu igre ove sezone nosiće Ben Adejabo koji je znatno napredovao u odnosu na prošlu sezonu, kao i Vinslou koji drži ovaj tim kada je faza odbrane u pitanju.

LA Lakers: Priča se da ja ovo šampionski tim Lejkersa sa Dejvisom i Lebronom. Videćemo koliko je to izgledno?!

Da li došlo vreme da se Lejkersi konačno vrate na staze stare slave? Dolaskom Lebrona Džejmsa prošle godine, mnogi navijači su mislili da je to to i da je jedino on nedostajao ovoj franšizi. Međutim, to nije bilo dovoljno i čelnici ovog kluba su morali da rade na dovođenju bar još jednog NBA superstara. Dogovor je pao sa Entonijem Dejvisom i bivši igrač Pelikana sada će nositi zlatni dres Los Anđeles Lejkersa. Pored njega roster su pojačali i Ejveri Bredli, kao i Dvajt Hauard koji će sa Megijom da čini pravi stub u reketu i retko ko će moći da prođe kroz njihovu zonu pod košem. Od Kajla Kuzme se očekuje da napravi iskorak u odnosu na prošlu sezonu i generalno ceo tim, pre svega da uđe u plejof, a potom i da se takmiči i bori za sam vrh celog NBA šampionata. 

Naš predlog:

Ovaj meč zaokuplja mnogo pažnje cele košarkaške javnosti. Majami ima odličan domaći parket ove sezone i biće jako teško pobediti ih na njihovom parketu. Mi smo se odlučili za sledeći predlog: domaćin postiže ukupno poena više od 104.5 i Meridianbet daje kvotu 1.79 za taj predlog. Očekujemo raspoložene igrače domaće ekipe, jer im u goste dolazi trenutno najbolja ekipa sa zapada i nema potrebe za dodatnim motivima. Batler i drugovi imaju napadačkog potencijala da idu preko ove granice.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.