Tiket dana (četvrtak, 26.12.2019)

tiket dana

Posle nekoliko dana sa siromašnom ponudom, danas će ljubitelji klađenja biti na svom, posebno oni koji preferiraju ostrvski fudbal.

Totenhem – Brajton – 1 @ 1.60 u Meridianbet

Težak poraz doživeo je Totenhem u nedelju. Od njih je na njihovom “Vajt Hart Lejnu” bolji bio gradski rival Čelsi, a to je bio drugi poraz Žozea Murinja na klupi “pevaca”. Najgore po njega je to što je oba dožeiveo od toimova koje je vodio u Premijer ligi pre Totenhema, prvo od Mančester Junajteda, a sada i od Čelsija. Da sve bude gore po Portuglaca, nadmudrio ga je njegov bivši fudbaler, Frenk Lampard, koji je tek počeo da jede trenerski hleb. Ambicije Totenhema u ovoj sezoni, bar što se tiče šampionata, su jasne. Plasman u Ligu šampiona je najviše što će ovaj tim moći da ostvari i sve će u nastavku sezone biti usmereno ka tom prvacu. Što se tiče Lige šampiona pokušaće da urade što više, ali je teško očekivati da ponovo prošlogodišnje finale. U duelu sa Brajtonom neće moći da računaju na Hjong-Min Sona, pošto je Korejac isključen u duelu sa Čelsijem i kažnjen je sa tri utakmice neigranja. Brajton je tim koji je pobedio samo jednom u prethodnih šest kola, pa se na tabeli spustio na 13. mesto. I njima su bodovi u ovom meču značajni, a hrabri ih to što su na dva prethodna gostovanja u prestonici uzeli četiri boda, tri protiv Arsenala, a jedan protiv Kristal Palasa. Totenhem mora da pobedi, pošto je četvrtoplasirani Čelsi već odmakao na šest bodova razlike, a mi verujemo da će uspeti u tome. Predlažemo jedinicu, a kvota u kladionici Meridianbet iznosi 1.60.

Frozinone – Krotone – 1 @ 2.05 u 1xbet

Domaćin jeste ispao iz Serije A, ali izgleda da ima nameru da se odmah vrati u elitu. Frozinone igra dobro, nalazi se na trećem mestu posle 17 odigranih kola, a poznato je da dve prvoplasirane ekipe iz serije B ulaze u elitu. Drugoplasirani Pordenone beži pet bodova i oni su dostižni, dok je vodeći Benevento već na 14 bodova razlike. Izgleda da će “veštice” iz Beneventa biti jedan tim koji će u rang više, a za drugo mesto biće velika borba između više ekipe, jedna od njih je sigurno i Frozinone. Krotone takođe spada u grupu timova koji žele u društo najboljih. Za sada su sasvim solidni, trenutno su šesti sa samo bodom manje od svog današnjeg rivala. Ono što ide na ruku Frozinoneu je fantastičan niz na domaćem terenu. Oni su pobedili na poslednjih pet mečeva, a još su bez poraza na svom “Benito Stirpeu”. Samo su Kozenca i Venecija odneli bod iz Frozinonea, dok je šest ostalih rivala otišlo praznih ruku. Krotone ima problem kada gostuje. Na četiri uzastopna su poraženi, a samo su pobedili u Peskari, doduše ubedljivo. Bolja forma domaćina trebalo bi da odnese prevagu u ovom duelu, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu. Za pobedu Frozinonea u kladionici 1xbet dobija se kvota 2.05.

Luton – Fulam – 2 @ 1.83 u Bet365

Fulam odlazi malo na sever, u komšijski Luton. Domaćin je popustio u prethodnih nekoliko kola i vezao je tri poraza, koja su zabrinula navijače ovog kluba, s obzirom da se sada nalazi tik iznad crte koja deli ekipe koje će morati u Ligu 1. Luton je nekadašnji engleski velikan, koji je u prethodnoj deceniji prošao težak put od trnja do zvezda. Igrao je čak u petom rangu, a prošlog proleća se vratio u Čempionšip. Prva želja mu je opstanak u ovom društvu, ali to neće biti lak zadatak. Ekipa sa “Krejven Kotidža” prekinula je u prošlom kolu niz od tri uzastopna poraza, tako što je u derbiju savladala Lids. Pobeda nad Jorkšircima osvežila je nadanja u Fulamu da mogu do direktnog plasmana u premijer ligu, iako je Lids, koji je drugi, još uvek na velikih devet bodova razilke. Fulam nema mnogo prostora za nove kikseve i moraće da ide na pobedu u Lutonu. Aleksandar Mitrović je glavna uzdanica ovog tima, a i dalje je najbolji strelac lige sa 17 postignutih golova. Verujemo da će srpski reprezentativac imati svoj dan i na početku “Boxing day”-a, a to je preduslov da Fulam pobedi. Odigrajte dvojku, a koeficijent u kladionici Bet365 iznosi 1.83.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici 1xbet iznosi 6.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.