Tip dana: Barnli – Mančester Junajted: “Đavolska” rabota na “Turf Muru”

Mančester Junajted igra u stilu toplo-hladno već duže verem. Može li tim Ole Gunara Solskjera vezati dve prvenstvene pobede, kao onda kada su u par dana pobedili Totenhem i Siti?

Barnli: “Klaretski” ne vole kad im dolazi Junajted, jasno i zbog čega

Fudbaleri harizmatičnog menadžera Šona Dajča izgubili su u četvrtak na gostovanju u Liverpulu. Everton je slavio na svom “Gudisonu” golom Kalverta-Luina, desetak minuta pre kraja. Tako je Barnli ulepšao debi Karla Anćelotija na klupi “karamela”. Barnli je prekinuo niz od dve uzastopne pobede, ostvarene takođe minimalnim rezultatom. Prvo su pobedili Njukasl na svom “Turf Muru”, a onda su slavili i u Bornmutu, dobivši Bornmut na njegovom “Din Kortu”. Sigurno je da se niko u ovom gradu ne raduje dolasku Mančester Junajteda, a razlog je očigledan. U poslednje četiri utakmice na “Turf Muru” barnli nije pobedio “crvene đavole”, a što je još gore, nisu uspeli da daju ni gol gostima iz Mančestera. Tri puta je Junajted slavio, bez primljenog gola, dok je jednom, još pre više od pet godina, bilo 0:0. “Klaretsima” nekako više odgovara da igraju na “Old Trafordu”, pošto su tamo dva puta uzastopno uzeli bod, a oba puta bilo je 2:2. Barnli je trenutno 12. na tabeli, posle polovine prvenstva imaju sedam pobeda, samo tri remija i devet poraza. Kvalitet tima je takav da ne trebaju da strahuju za opstanak, ali za neki značajniji rezultat ne verujemo da imaju potencijala. Posle utakmice sa Junajtedom, prvog dana 2020. godine, Barnli dočekuje Aston Vilu i to je meč u kome moraju da jure pobedu. Protiv “crvenih đavola” je sve osim poraza puna kapa.

Mančester Junajted: “Fleke” iz Votforda vade se u Barnliju

Previše oscilacija je u igri Mančester Junajteda ove jeseni. Bilo je tu odličnih izdanja, ali i veoma slabih partija, kao da je Solskjer na teren, u tim duelima, poslao neki drugi tim. Posle dve vezane pobede nad Totenhemom i gradskim rivalom Sitijem, Junajted je igrao 1:1 na svom terenu sa, u tom trenutku, očajnim Evertonom. Usledilo je gostovanje u Votfordu, rival je bila ekipa Votforda, koja u tom trenutku nije imala nijedan trijumf na svom “Vikerejdž Roudu”. “Stršljenovi” su imali jednu pobedu ukupno, i čvrsto su držali začelje tabele, pa se očekivala laka pobeda Junajteda. Ali, ne lezi vraže. Tim norveškog trenera odigrao je izuzetno slabo, golman David de hea je napravio kardinalnu grešku kod vodećeg gola domaćina, a samo par minuta docnije Aron van Bisaka je napravio nepotreban penal, pa je Votfrod prvi put slavio pred svojim navijačima. Poraz je Junajtedu sigurno teško pao, ali samo nekoliko dana docnije dočekali su Njukasl i demonstrirali igru kakva se od njih i očekuje. Mada su “svrake” povele, Junajted je postigao četiri gola, a mogao je još toliko. Raduje to što se u strelce upisao i Marsijal, i to dva puta, a lep gol postigao je i mladi Grinvud. rašford je nastavio golgeterski niz i pogodio, posle odličnog skoka i udarca glavom. Posle proslave Nove godine Mančester Junajted mora u severni London, gde ga očekuje važan duel sa Arsenalom. Posle toga kreću Kupovi, rivali su Vulverhempton u Fa Kupu i gradski rival Siti u polufinalu EFL Kupa. U Ligi Evrope prvi rival u nokaut fazi će im biti belgijski Klub Briž.

Naš predlog:

Već smo rekli da Junajted poslovično dobro prolazi u Barnliju. Ako ne zalazimo u dublju prošlost, Barnli je na svom “Turf Muru” slavio još pre više od deset godina. Kladionice smatraju da je Junajted favorit, pa je u 1xbet dvojka 1.90, remi se plaća kvotom 3.76, a trijumf Barnlija je 4.38. Naš predlog je igra na mali broj golova, dakle 0-2, sa koeficijentom 1.86 u 1xbet. Možete probati i sa igrom x na poluvremenu, za koju je kvota 2.20 u kladionici 1xbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.