Tiket dana (ponedeljak, 06.01.2020)

tiket dana

Danas će se igrati preostale utakmici italijanske Serije A, pa će to biti u centru pažnje kladilaca. Ovo je predlog našeg tiketa.

Bolonja – Fiorentina – 1 @ 2.43 u 1xbet

Bolonja je u odličnoj formi i godinu je zvršila sa dve sjajne pobede. Prvo su slavili protiv Atalante na domaćem terenu, a zatim su osvojili i tri boda na gostovanju kod Lećea. Povratak Siniše Mihajlovića na klupu ovog tima pozitivno je delovao na celokupnu atmosferu, pa se Bolonja sada nalazi na 9. mestu sa 22 boda. Na drugoj strani Fiorentina ne zna za pobedu od 30. oktobra. U Seriji A “viola” nije slavila ni u novembru, ni u decembru, pa je rastanak sa trenerom Vićencom Montelom, koga će zameniti iskusni Đuzepe Jakini. Sigurno da gosti mogu da iskoriste zalet i pozitivan šok, nakon promene na klupi, ali smatramo da je Bolonja mnogo konstantnija ekipa, koja bi mogla da dođe do treće uzastopne pobede. Treba reći da su prethodna dva okršaja ove dve ekipe okončana bez golova, pa ih ni sada neće biti mnogo. Mi predlažemo jedinicu sa kvotom 2.43 u kladionici 1xbet.

Arsenal – Lids – 1,3+ @ 2.12 u Meridianbet

Odličnu utakmicu odigrale su “tobdžije” u duelu sa Mančester Junajtedom, i došle do prve pobede od kada je na klupi novi trener Mikel Arteta. Igrao je Arsenal dobro i protiv Čelsija, ali su se ponovile “dečje bolesti”, pa su od gtovog napravili veresiju. Sada su u naletu i verujemo da neće potceniti ni FA Kup, pošto su im pobede jako bitne zbog samopouzdanja pred nastavak Premijer lige i nokaut fazu Lige Evrope. Možda nije kasno za borbu za Ligu šampiona, ali bi i uspeh u najstarijem fudbalskom takmičenju bio itekako poželjan. Lids je na vrhu tabele u Čempionšipu i sve je podređeno povratu u elitu posle dosta vremena. Poslednji put su se sa Arsenalom u Premijer ligi sastali još 2004. godine, od kada kreće sunovrat ovog tima. Jorkširci su imali takođe težak meč prvog dana 2020. godine, igrali su sa Vest Bromom, timom s kojim dele prvo mesto na tabeli, a taj susret završen je sa miroljubivih 1:1. Lids će mnogo više brinuti da osvoji jedno od prva dva mesta u Čempionšipu, nego da se probija u FA Kupu, pa očekujemo pobedu Arsenala, ali i bar tri gola na “Emirejtsu”. Za kombinaciju 1,3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.12.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 5.19.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.