Tip dana: Lacio – Verona: Mogu li gosti do iznenađenja na “Olimpiku”?

U sredu je na programu zaostali meč italijanske Serije A u kom će Lacio na “Olimpiku” dočekati ekipu Verone. Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Lacio: Fantastične partije Rimljana!

Verovatno je malo ko očekivao da će fudbaleri Lacija igrati ovoliko dobro ove sezone. Naime, ekipa sa “Olimpika” se posle 22. odigrana kola nalazi na trećem mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Juventus, a Rimljani bi mogli još više da se približe “staroj dami” ako u zaostalom meču na svom terenu savladaju Veronu, koja ruku na srce pruža sjajne partije ove sezone.
Kako vreme prolazi, čini se da su izabranici Simonea Inzagija svesno žrtvovali Ligu Evrope i italijanski Kup zarad što boljeg plasmana u Seriji A. Naime, Lacio nije uspeo da prođe grupu u drugom po kvalitetu evropskom takmičenju, dok su u četvrtfinalu italijanskog Kupa eliminisani od Napolija, kada je bilo 2:0.
Ipak, Rimljani igraju fantastično u Seriji A, i zaista neverovatno zvuči podatak da je ova ekipa na četrnaest poslednjih susreta zabeležili čak trinaest pobeda i samo jedan remi i to u nedavnom gradskom derbiju protiv Rome, kada je bilo 1:1.
U prošlom kolu su izabranici Simonea Inzagija odigrali jedan fantastičan meč na svom terenu i bez većih problema savladali SPAL sa ubedljivih 5:1, iako su bez sumnje mogli da postignu još koji gol na tom susretu. Takođe, mora se priznati da se Lacio pre toga provukao u gradskom derbiju protiv Rome, pošto su izabranici Paula Fonseke bili daleko bolja ekipa u tom susretu.
Što se tiče partija na domaćem terenu, Lacio je do sada odigrao jedanaest mečeva na “Olimpiku” i još uvek ne znaju za poraz, uz devet pobeda i samo dva remija.

Verona: Niko nije očekivao ovoliko od ekipe iz grada ljubavi!

Fudbaleri Verone su prošle sezone uz dosta sreće izborili plasman u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala i to pošto su bili najbolji u baražu. Sigurno je da nakon povratka u Seriju A, niko nije očekivao da će ova ekipa pružati ovoliko dobre partije ove sezone. Naime, Verona se u ovom trenutku nalazi na odličnom devetom mestu na tabeli uz samo dva boda manje u odnosu na ekipu koja će na kraju sezone izboriti plasman u Ligu Evrope, što bi bio ogroman uspeh za izabranike Ivana Jurića koji sjajno sa klupe predvodi ovu ekipu.
U poslednje vreme Verona igra verovatno i svoj najbolji fudbal od početka šampionata. Naime, izabranici Ivana Jurića na šest poslednjih mečeva ne znaju za poraz a u tom periodu su ostvarili tri pobede i tri remija. Posebno dobar utisak su fudbaleri Verone ostavili u prošlom kolu kada su na gostovanju kod Milana remizirali, a taj meč je završen rezultatom 1:1. Pre toga je Verona ostvarila veoma važnu pobedu na domaćem terenu protiv Lećea kada je bilo 3:0. Ono što treba naglasiti je podatak da Verona igra izuzetno dobro na svom terenu pošto su do sada ostvarili pet pobeda, tri remija i samo tri poraza. Kada su u pitanju partije na gostovanjima, izabranici Ivana Jurića su do sada odigrali deset mečeva van svog terena na kojima su ostvarili tri pobede, tri remija i četiri poraza. Ipak, svakako raduje podatak da Verona na tri poslednja gostovanja ne zna za poraz, pa je sigurno da nisu bez šansi ni na “Olimpiku”.

Naš predlog

Lacio pruža zaista sjajne partije ove sezone i ukoliko dođu do trijumfa na ovom susretu prići će prvoplasiranom Juventusu na samo dva boda zaostatka. Što se tiče Verone zanimljivo je da ova ekipa na dvanest poslednjih mečeva na Seriji A postigla makar po jedan gol na svakom meču. Mišljenja smo da će to uspeti da urade i na ovom duelu zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.88. Nema nikakve sumnje da će i ovo niti jedan susret sa velikim brojem golova što je postala tradicija kada Lacio igra na Olimpiku. Iz tog razloga vam predlažemo da probate sa igrom GG3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.21. Za kraj, mišljenja smo da će Lacio doći do nove pobede u prvenstvu, i zato vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 1&GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.