Tip dana: Roma – Bolonja: Može li “vučica” konačno do trijumfa na domaćem terenu?

Ovog vikenda je na programu 23. kolo italijanske Serije A, a premijerni meč u okviru ovog kola se igra na “Olimpiku” gde će fudbaleri Rome dočekati Bolonju. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Roma: Tri meča bez trijumfa na domaćem terenu!

Generalno, sigurno je da fudbaleri Rome pružaju solidne partije ove sezone, ali je zaista veliko pitanje da li će to na kraju biti dovoljno za primarni cilj Rimljana kada je u pitanju ovaj šampionat, a to je svakako plasman u Ligu šampiona. Naime, “vučica” se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli i imaju isti broj bodova kao i četvrtoplasirana Atalanta i nema nikakve sumnje da će ove dve ekipe do kraja šampionata voditi veliku borbu za plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
U poslednje vreme izabranici Paula Fonseke imaju dosta problema a svakako najbolji pokazatelj za to je i samo jedan trijumf na pet poslednjih susreta i to na gostovanju kod Đenove na “Marasiju” kada je bilo 1:3. Veliki problem za Rimljane u poslednje vreme su partije na domaćem terenu. Naime, Roma na tri poslednja meča ne zna za trijumf na Olimpiku a sve je krenulo od domaćeg poraza od Torina, koji zaista niko nije očekivao. Nakon toga su fudbaleri “vučice” poraženi na svom terenu i od Juventusa, ali su u tom susretu pružili dostojan otpor “staroj dami”.
Takođe, mora se priznati da je Roma bila bolja i u gradskom derbiju od Lacija, ali nažalost promašili su dosta izglednih prilika i na kraju su morali da se zadovolje sa podelom bodova.
U prošlom kolu su izabranici Paula Fonseke nažalost doživeli težak poraz na gostovanju kod Sasuola kada je bilo 2:4.

Bolonja: Mihajlović radi fantastičan posao!

Kada je u pitanju Bolonja, nema nikakve sumnje da svi navijači ove ekipe mogu da budu i više nego zadovoljni sa načinom na koji njihovi fudbaleri igraju ove sezone. Naime, u ovom trenutku se izabranici Siniše Mihajlovića nalaze na sredini tabele, preciznije na 11. mestu, i trenutno imaju samo dva boda manjka u odnosu na ekipu koja će naredne sezone igrati u Ligi Evrope, što bi bio istorijski uspeh za ovu ekipu.
Od kako se Siniša Mihajlović vratio sa lečenja, tako su i fudbaleri Bolonje nastavili tamo gde su stali prošle sezone, kada su bili pravi hit u drugom delu šampionata.
Naime, na pet poslednjih susreta je Bolonja ostvarila dve pobede, dva remija i samo jedan poraz i to na gostovanju kod Torina, koji važi za ekipu koja igra odlično na domaćem terenu.
U prošlom kolu su izabranici Siniše Mihajlovića odigrali jedan sjajan meč na svom terenu u kom su posle preokreta savladali Brešu i to golom Banija u poslednjem minutu regularnog toka. Pre toga je Bolonja odigrala sjajan meč i na strani kada su bez većih problema slavili protiv SPAL-a a taj meč je završen rezultatom 1:3. Ono što posebno karakteriše ovu ekipu su podjednako dobre partije i na domaćem i na gostujućem terenu, pošto je Bolonja osvojila samo jedan bod više kao domaćin u odnosu na bodove osvojene na gostovanjima.
Takođe, treba napomenuti da su izabranici Siniše Mihajlovića na poslednja četiri gostovanja upisali čak tri trijumfa, zbog čega sigurno nisu bez šansi na “Olimpiku”.

Naš predlog

Utisak je da je konačno došlo vreme za jednu dobru partiju Rome na svom terenu i naravno pobedu zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.65. Sigurno je da nas očekuje i jedan susret sa velikim brojem golova pošto je Bolonja poznata kao ekipa koja se ne brani protiv favorita, pa vam iz tog razloga predlažemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.