Tiket dana (petak, 14.02.2020)

tiket dana

Očekuje nas vikend sa bogatom ponudom, a među ligama koje se nastavljaju je i srpska Linglong Super liga Srbije. Već u petak je izbor odličan. Evo našeg predloga.

Vulverhempton – Lester – GG @ 1.80 u Bet365

Ovo 26. kolo engleske Premijer lige igra se u dva termina, tačnije podeljeno je na dva vikenda. Prošlog je trebalo da se odigra četiri meča, ali je jedan odložen zbog oluje, a od petka do ponedeljka nas očekuje još šest. Prvi se igra u Vulverhemptonu, gde “vukovi” dočekuje, ove sezone, odlični Lester. Gosti se i dalje drže na mestu koje vodi u Ligu šampiona i njihov glavni cilj do kraja prvenstva je da ostanu među prve četiri ekipe i po drugi put budu deo evropske elite. “Lisice” su u prošlom kolu dočekale Čelsi, i mogle su da prvom pratiocu pobegnu na dvocifrenu razliku. Na kraju je meč završen nerešenim rezultatom, pa je Lester ostao treći, sa osam bodova više od “plavaca”. “Vulverhempton” je gostovao na “Old Trafordu”, odigrao je dobro i osvojio bod, pošto se meč završio bez golova. Vulverhempton bi ponovo mogao do plasmana u Evropu, a uskoro ih očekuje i debi u šesnaestini finala Lige Evrope. Nekako nam se čini da će obe ekipe igrati na pobedu u ovoj utakmici, a kada se tako igra golova mora biti. Naš predlog je igra gol-gol, a za GG u kladionici Bet365 dobijate koeficijent 1.80.

Salcburg – LASK – 3+ @ 1.65 u kladionici 1xbet

Nastavlja se i austrijsko prvenstvo, a odmah nas očekuje derbi. Sastaju se dve prvoplasirane ekipe i predstavnici Austrije u Evropi. Salcburg je ove sezone dobio pravog protivnika, a to je ekipe iz Linca, koja im parira u svakom pogledu. Tim iz Mocartovog grada je obično u ovo vreme već osigurao titulu šampiona, a sada ima samo dva boda prednosti u odnosu na LASK. Ne bi imao ni ta dva, da tim iz Linca nije u poslednjem jesenjem kolu igrao nerešeno sa Šturmom na svom terenu. Bilo pa prošlo, evo prilike da se LASK preseli na čelo tabele, a za to mu je potrebna pobeda u Salcburgu. “Bikovi” su igrali fantastično u pripremnom periodu, pa su jednom Zenitu dali šest golova. Prethodnog vikenda obe ekipe su bile uspešne u KUpu Austrije, Salcburg je imao za rivala nižerazredni Amšteten, dok je LASK pobedio Šturm. U prvom delu sezone duel ove dve ekipe u Lincu završen je rezulatatom 2:2, pa verujemo da golova može biti u izobilju i u ovom meču. Naš predlog je 3+, a kvota za ovaj tip u kladionici 1xbet iznosi 1.65.

Eupen – Gent – 2 @ 1.49 u Meridianbet

Gosti su očekivali pobedu nad Anderlehtom u prošlom kolu, ali su stigli samo do remija. Gent je ostao na drugom mestu na tabeli, smanjio je prednost Klub Briža na osam bodova, pošto lider zbog nevremena nije odigrao svoj meč. Cilj Genta je da zadrži drugu poziciju pred Plej of, a onda, posle podele bodova, pokuša da nadoknadi prednost Klub Briža. To neće biti lako, ali i osvajanje vicešampionske titule donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, a uprvo je tim iz Briža, kao vicešampion, uspeo da se ovog leta nađe u evropskoj eliti. Eupen je doživeo ubedljiv poraz u prošlom kolu nagostovanju kod Sent Trudena, izgubili su sa 5:2, čime su prekinuli niz od tri utakmice bez poraza, u kojoma su osvojili sedam bodova. Kvalitet je na strani gostiju i trebalo bi da Gent upiše nove bodove. Eupen nema velike ambicije, Plej of mu je nedostižan, pa mu ostaje da što pre obezbedi opstanak u Župile ligi. Predlažemo vam dvojku, a koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.49.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Bet365 iznosi 4.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.