Tiket dana (četvrtak, 20.02.2020)

tiket dana

Danas je sve posvećeno prvim utakmicama šesnaestine finala Lige Evrope. Za kladioce ovo takmičenje nije omiljeno, pošto su najčešća iznenađenja, ali je sada nokaut faza i popravnog više nema. Ovo je naš predlog tiketa.

AZ Alkmar – LASK – T22+ @ 2.71 u Meridianbet

Da je bilo malo više sreće, ali i umešnosti, sada bi rival austrijskom klubu bio naš Partizan, ali su crno-beli prokockali dva gola prednosti protiv AZ-a u Holandiji, pa je tim iz Alkmara otišao u nokaut fazu. AZ je u tom periodu sezone igrao odlično, uspeo je da pobedi i Ajaks i popne se na prvo mesto na tabeli Eredivizije. Od zimske pauze ovaj tim ne može da se prepozna. Odmah su izgubili na svom terenu od RKC-a, a sada su vezali dva poraza, jedan u Kupu od drugoligaša Brede, a jedna u prvenstvu na gostovanju u Enšedeu od Tventea. “Kopljanici” im sada beže šest bodova, pa će AZ-u veći problem biti da zadrže drugo mesto i tako se domognu kvalifikacija za Ligu šampiona. Da li mogu nešto više u Ligi Evrope ne znamo, ali sumnjamo. Prvi rival im je LASK iz Linca, debitant u ovom delu takmičenja, ali tim koji je prošlog vikenda pobedio Salcburg u gostima i preuzeo čelo tabele u Austriji. Nama se čini da ćemo na ovom meču videti sijaset golova, prednost AZ-a je to da se vraćaju na svoj stadion, koji je bio oštećen u letnjoj oluji, pa su kompletnu grupnu fazu odigrali u Hagu kao domaćini. LASK je u boljoj formi i nama se čini da će to presuditi u ovom meču. LASK imao odličan napad, čak četiri gola dali su Salcburgu, pa smo uvereni da mogu dva Alkmaru, pogotovo jer je ovoj ekipi odbrana znatno lošiji deo tima. Naš predlog je igra gost daje dva gola. Za T22+ u kladionici Meridianbet kvota je 2.71.

Vulverhempton – Espanjol – 0-2 @ 1.87 u 1xbet

Katalonci su odigrali odlično u grupnoj fazi, a posebno na gostovanjima, pa su zabeležili dve pobede i jedan remi. Nažalost po njih, imaju velike probleme u španskoj La Ligi, pošto se nalaze na poslednjem mestu sa 19 bodova i to nakon četiri osvojena boda u dva prethodna kola. U nedelju su odigrali odlično na “Sančez Pishuanu” i osvojili su bod protiv Sevilje, što je nagoveštaj boljih dana za tim iz Barselone. Ipak, nismo sigurni da im je Liga Evrope u prvom planu u ovom trenutku, za razliku od Vulverhemptona, koji je bezbrižan u Premijer ligi i pokušaće da stigne što dalje u svom debitantskom nastupu u ovom evropskom takmičenju. “Vukovi” su do grupn faze stigli preko kvalifikacija, čime su poslali jasnu pokruku da ih Liga Evrope zanima, a kako se radi o odličnom timu, smatramo da mogu napraviti odličan rezultat. Što se tiče domaćeg prvenstva nisu pobedili na poslednje tri utakmice, ali su igrali protiv Liverpula, od koga su izgubili, i protiv Mančester Junajteda i Lestera, a te dve utakmice okončane su bez golova. Vulvsi već dugo igraju na portugalski pogon, pa im je is til igre takav, a ne engleski. Po nama, Vulverhempton je favorit za prolaz dalje, ali smatramo da u prvom meču nećemo videti mnogo golova. Zato vam predlažemo igru 0-2 gola za koju u kladionici 1xbet dobijate koeficijent 1.87.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 5.07.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.