Tip dana: Midlzbro – Notingem: Može li domaćin do prekida crne serije?

U ponedeljak se igra poslednji meč 36. kola engleskog Čempionšipa u kom će Midlzbro na svom terenu ugostiti ekipu Notingema. Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Midlzbro: Najveće razočarenje u sezoni!

Slobodno možemo već sada govoriti o tome da su fudbaleri Midlzbroa najveće razočarenje u ovogodišnjem izdanju Čempionšipa. Naime, ova ekipa se u ovom trenutku nalazi na poziciji koja naredne sezone znači i selidbu u niži rang, preciznije na 22. mestu na tabeli, što je zaista ispod svakog očekivanja.
U poslednje vreme ova ekipa kao i većim delom sezone igra jako loše, pa su tako na pet poslednjih mečeva doživeli četiri poraza i samo jedan remi i to u duelu protiv Vigana, koji takođe ima dosta problema ove godine. U prošlom kolu su fudbaleri Midlzbroa odigrali jedan solidan meč na svom terenu u kom su nažalost poraženi od Lidsa, koji ruku na srce igra fantastično u poslednje vreme.
Ono što je svakako najveći problem Midlzbroa je neefikasnost i do sada je ova ekipa postigla najmanje golova u Čempionšipu, pošto u proseku postižu po manje od jednog gola po susretu.
Za kraj, svakako treba napomenuti da je Midlzbro poslednju pobedu u Čempionšipu ostvario pre nešto više od dva meseca kada su slavili na gostovanju kod Prestona sa 0:2.

Notingem: Može li ova ekipa do plej-ofa?

Kada se sve sabere i oduzme, nema nikakve sumnje da svi navijači Notingema mogu da budu i više nego zadovoljni sa načinom na koji igraju njihovi fudbaleri ove sezone. Naime, ova ekipa se posle 35. odigranog kola nalazi na sjajnoj petoj poziciji koja na kraju šampionata donosi plasman u plej-of, što je bez sumnje i bio primarni cilj za ovu sezonu.
Ipak, treba dodati da Notingem u poslednje vreme baš i ne blista pošto pružaju uglavnom promenljive partije.
Naime, na pet poslednjih mečeva ova ekipa je ostvarila dve pobede, dva remija i samo jedan poraz i to na svom terenu od Čartlona koji se grčevito bori za opstanak.
U prošlom kolu je Notingem odigrao jedan dosta dobar meč pošto su na gostovanju kod Kardifa slavili sa 0:1. Ono što i te kako treba istaći je podatak da su fudbaleri Notingema osvojili tri boda više na gostujućem terenu u odnosu na domaći teren gde imaju skor od osam pobeda, četiri remija i pet poraza.
Zanimljivo, pričali smo da Midlzbro ima problema sa efikasnošću, dok je Notingem ekipa koja ima drugu odbranu u ligi, pošto su od njih manje golova primili samo fudbaleri Lidsa.

Naš predlog

Deluje da bi novi poraz značio i pravu katastrofu za domaću ekipu koja nije ostvarila trijumf još od 1. januara 2020. godine. Na njihovu nesreću, ovog puta im dolazi ekipa koja dosta bolje igra na gostovanjima nego na svom terenu, pa smo mišljenja da bi i na ovom meču mogli da dođu do sva tri boda. Ipak, bićemo nešto obazriviji pa vam predlažemo da probate sa duplom šansom X2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.45. Takođe, mišljenja smo da bi gosti mogli da dođu i do dva gola na ovom susretu, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom G2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.64. Za kraj, hrabro vam predlažemo da probate sa čistom dvojkom koju Meridianbet plaća sa kvotom 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.