FUDBALSKI KUTAK JE OPET SA VAMA: Močibob i Borota o izolaciji, Belorusima i EP 1960!

Vratio se “Fudbalski kutak”! Ovaj put, u nešto malo drugačijem okruženju, iz karantina… I samo na Meridian sport TV Jutjub kanalu!

U skladu s novonastalom situacijom i poštovanjem propisanih mera, naši Branko Borota i Mile Močibob javili su se iz svojih domova. Ostani kod kuće, time su i oni poručili!

Vratili su se prvo u mladost, svoje početke i kako su “otišli u novinare”. Naravno, sve pesnički ispropovedano, citiramo “Zbog korone, te proklete zmije, stade fudbal kako nikad nije. Stade život, kako nikad nije.” I tu su prešli na stvar!

Nije to jedno pesničko veče, kako rekoše i sami već – tuga za Evropskim prvenstvom… Kao što znamo, planirano je za ovu, 2020. godinu, a pomereno za narednu, zbog koronavirusa.

Ipak, tugu su pretočili u sjajne anegdote o prethodnim EP!

Ono, 1960. godine, bilo je u centru pažnje! Milan Galić, pobeda nad Francuzima od 5:4, pa finale sa SSSR-om, na čijem golu je stajao Lav Jašin… Istorija!

I, kako kažu, “srebro zlatnog sjaja” za našu reprezentaciju!

Naravno, tu su i urnebesni saveti kako “preživeti” izolaciju, dotakli su se i jedine aktivne fudbalske lige, Belorusije – koju možete pronaći u Meridianbet ponudi.

A onda, saznajte, ko je koga na kraju nadmudrio u ovom video poziv, to je bilo posebno!

Najveći pesnici među fudbalskim znalcima i najveći fudbalski znalci među pesnicima – ne propustite novi „Fudbalski kutak“, samo na Meridian sport TV Jutjub kanalu!

I poslušajte Borotu i Močiboba: “Ostanite, ljudi, kod kuće”!

526 Comments

  1. Hahah, jao, ja Banjca kad gledam, ne mogu da ga ne shvatim na komican nacin..
    Gledacu obavezno veceras, samo zbog Banjca 😀

  2. Da mi je neko pricao do pre mesec dana da cu iscekivati meceva beloruske lige, mislio bi da je zreo za bolnicu, a sada ih iscekujem kao premier ligu!

  3. “Zbog korone, te proklete zmije, stade fudbal kako nikad nije. Stade život, kako nikad nije.” I tu su prešli na stvar!- pravi umetnici xexexc,jedva cekam emisiju 😀

  4. MilanGalic kakav je to centarfor bio, gol igrač ispred svog vremena.. Šteta što je na tekmu finala partizan real m došao direktno iz vojske bez treninga

  5. То смо чекали нову емисију, ову двојицу дан моћ могу да гледам. Похвалио бих Меридиан за овакав тип емисије што је успео да оформи и овај канал.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.