Tip dana: Neman – Ruh: Domaćin briljira na svom terenu, ali ni Ruh nije za potcenjivanje!

U subotu su na programu još dva meča u okviru osmog kola beloruske “Višaje”, a ovoga puta smo za vas pripremili duel između Nemana i Ruha.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova.

Neman: Fantastične partije na domaćem terenu!

Kada se sve sabere i oduzme, mora se priznati da smo od Nemana očekivali dosta bolje partije kada je u pitanju ova sezona. Naime, ova simpatična ekipa se posle sedam odigranih kola nalazi tek na 14. mestu na tabeli, što je ujedno i poslednje mesto koje na kraju šampionata donosi opstanak u društvu najboljih.
Veliko je pitanje zaista šta bi bilo sa Nemanom da ova ekipa ne igra fantastično na domaćem terenu, pošto su gotovo sve svoje bodove osvojili kao domaćini.
Naime, u dosadašnjem toku šampionata je Neman odigrao tri meča na svom terenu u kojima su ostvarili dve pobede i jedan remi, a u poslednjem susretu pred svojim navijačima su deklasirali ekipu Energetika, a taj meč je završen rezultatom 3:0.
Međutim, u prošlom kolu je Neman doživeo poraz na gostovanju kod BATE Borisova, koji je svakako i najveći favorit za osvajanje šampionske titule u Belorusiji, a taj duel je završen rezultatom 3:1. Inače, Neman igra poprilično loše na strani, a do sada su na četiri odigrana susreta doživeli čak tri poraza, uz samo jedan remi, i to u duelu protiv favorizovanog Soligorska, kada nije bilo golova.

Ruh: Ova ekipa igra iznad očekivanja!

Fudbaleri Ruha su prošle sezone ostvarili svoj primarni cilj pošto su uspeli da dođu do toliko željenog plasmana u najkvalitetniji rang beloruskog fudbala, a sigurno je da navijači ove ekipe imaju dosta razloga za zadovoljstvo i kada je u pitanju i ovaj šampionat, kada će bez sumnje primarni cilj biti opstanak u ligi.
Naime, posle sedam odigranih kola se Ruh nalazi na 12. mestu na tabeli, a do sada su uspeli da sakupe devet bodova, što je za čak šest bodova više od Smoleviča koji se nalaze na poslednjem mestu koje na kraju sezone znači i selidbu u niži rang.
Ono što bez sumnje treba napomenuti je da Ruh nije na najbolji mogući način započeo ovo prvenstvo, ali se čini da kako vreme prolazi tako i ova ekipa pruža sve bolje partije.
Naime, Ruh je na poslednja četiri meča bez poraza, a u tom periodu su uspeli da čak tri puta remiziraju, ali i ostvare jedan trijumf, i to protiv Minska na svom terenu kada je bilo minimalnih 1:0.
U preostala tri susreta je ova ekipa remizirala, a zanimljivo je da dva puta nije bilo golova, dok su u prošlom kolu remizirali na svom terenu protiv Gorodeje, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Neman igra fenomenalno na domaćem terenu gde su do sada ostvarili dva trijumfa i jedan remi, a mišljenja smo da će sa dobrim partijama nastaviti i ovoga puta, pa vam zbog svega toga toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.32. Sa druge strane, Ruh u gostima teško prima golove, ali ih još teže i postiže, pa smo zbog toga mišljenja da na ovom duelu neće biti previše golova, i zbog toga vam predlažemo da odigrate igru 0-2 gola, koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.