Kladi se na PES i osvoji fenomenalne novčane nagrade!

Kladjenje na PES ne samo da je apsolutni svetski hit, već ti donosi ozbiljno dobre bonuse samo u kladionici Meridian.
Ne samo da su najbolje kvote, već te od 13 do 20. maja čeka i specijalni dobitak.
Potrebno je da na svom tiketu imaš barem jedan meč iz Meridianove PES Top Lige ili PES World Lige i ulaziš u izbor za vredne bonus nagrade.
Tri igrača koji budu imali najveći broj odigranih tiketa na kojima je bar jedan par iz PES liga dobijaju vrhunske novčane nagrade i to:

1. mesto – bonus 10.000 RSD
2. mesto – bonus 5.000 RSD
3. mesto – bonus 3.000 RSD


Saznaj zašto se ceo svet kladi na PES, pravac na meridianbet.rs i zaradi! Za sve mečeve je obezbeđen i live stream!

95 Comments

  1. Definitivno najbolje bonuse ima meridian.. Sansa u meridianu za bonus svakoga dana. Nije da vas hvalim al stvarno je tako.

  2. Posle ovog takmocenja ocekujem da ce te da vratite i PES takmicenje u kladionici, kod vas u Meridianu uvek najbolja zabava😋😎

  3. Mogu sa sigurnošću da potvrdim da jeste zanimljivo. Skoro kao pravi fudbal. Lepo što je i ovo u ponudi a još više jer ima i turnir. Pa da vidimo ko je najbolji. Znam da sam to ja a zna i Meridian…

  4. Meridian uvek smisli nesto novo. Evo sad utesne nagrade za sve tikete koji su pali, a ima bar jedan mec na Pes-u. Skupljacu sve tikete pa ko zna…

  5. Sad kad krecu prave lige, pes mi je u drugom planu. Medjutim, ove nagrade me mame, odigracu po nesto, mozda me strefi neki dobitak.

  6. Ovo je odlicno uato sto ne moras da cekas 90 minuta utakmicu,a sada ima jos vise razloga,nagrade za prva tri mesta su odlicne.

  7. U nedostatku fudbala svi smo igrali na PES top ligu,sada to moze i da nam se isplati.Najvise tiketa dobija nagradu.Sada imamo vise razloga da igramo PES.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.