Tip dana: Bajern Minhen – Ajntraht Frankfurt: Može li Ajntraht da ugrozi mašineriju iz Minhena?

U subotu se nastavljaju mečevi 27. kola nemačke Bundeslige, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Bajern Minhena i Ajntrahta iz Frankfurta.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.

Bajern Minhen: Ima li ova ekipa dostojnu konkurenciju u Bundesligi?

Postavlja se pitanje da li zapravo fudbaleri Bajerna iz Minhena imaju dostojnu konkurenciju u nemačkom prvenstvu. Ruku na srce, ove godine su Bavarci nešto slabije započeli sezonu, ali kako je vreme prolazilo tako je i najtrofejnija nemačka ekipa igrala sve bolje, pa se posle 26. odigranog kola nalazi na prvom mestu na tabeli Bundeslige uz četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Dortmund, i nema nikakve sumnje da će ove dve ekipe voditi veliku bitku za naslov prvaka.
U prvom kolu posle preduge pauze fudbaleri Bajerna su odigrali jedan solidan meč, pošto su na gostovanju kod Union Berlina slavili sa 0:2, a utisak je da je rezultat na tom susretu mogao da bude daleko ubedljiviji da su Bavarci iskoristili neku od mnogobrojnih izglednih prilika na tom meču.
Bila je to deveti trijumf za Bajern na strani, a peti vezani zaredom, što nam samo potvrđuje koliko dobro ova ekipa igra u poslednje vreme.
Naravno, treba istaći da je Bajern pred ogromnu pauzu u šampionatu slavio na svom terenu protiv Augsburga kada je bilo 2:0, dok su pre toga odigrali još jednu fenomenalnu partiju na gostovanju kod Hofenhajma, kada je bilo više nego ubedljivih 0:6.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, fudbaleri Bajerna su ostvarili devet pobeda, dva remija i dva poraza, a u proseku postižu malo manje od tri gola po meču, i sigurno da deluje da nas i na ovom susretu protiv Ajntrahta očekuje prava goleada.
Za kraj, ne treba zaboraviti da je Bajern na pragu plasmana u četvrtfinale Lige šampiona, pošto su u prvom meču osmine finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja ostvarili trijumf na gostovanju kod Čelsija, kada je bilo 0:3.

Ajntraht Frankfurt: Očekivali smo dosta više od ove ekipe!

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta su prošle sezone igrali zaista fenomenalno, ali je utisak da su nekako kada je to najviše trebalo odigrali slabije nego što su to svi očekivali. Naime, ekipa iz Frankfurta predvođena Jovićem i Rebićem je dobrim delom nemačkog šampionata bila na četvrtom mestu na tabeli koje na kraju sezone donosi plasman u Ligu šampiona, ali su to mesto nažalost ispustili u bukvalno poslednjem kolu. Da stvari budu gore po ovu ekipu, Luka Jović i drugari su ostali i bez plasmana u finale Liga Evrope, pošto su posle lošijeg izvođenja penala eliminisani od Čelsija, iako su u najmanju ruku bili ravnopravan rival tokom dvomeča.
Leto je donelo dosta promena u ovom timu koji su u međuvremenu napustili Ale, Jović i Rebić što se i te kako osetilo.
Naime, Ajntraht se posle 26. odigranog kola nalazi tek na 13. mestu na tabeli sa samo 28 osvojenih bodova, što je zaista premalo i sigurno je da to niko nije očekivao.
Takođe, ova ekipa je u jednoj izuzetno lošoj seriji rezultata pošto su na četiri poslednja meča doživeli isto toliko poraza, a u tom periodu su primili čak trinaest golova.
Ni nastavak nemačkog šampionata nije doneo boljitak u igri kada je u pitanju ova ekipa, pošto je Frankfurt u prošlom kolu doživeo poraz na svom terenu od Mehengladbaha, a taj meč je završen rezultatom 1:3.
Inače, valja napomenuti da su fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta najgori gosti u ligi, pošto su do sada ostvarili samo dva trijumfa, jedan remi i čak devet poraza.

Naš predlog

Pre svega, treba reći da su fudbaleri Bajerna iz Minhena veliki favoriti na ovom susretu, ali ćemo ipak izbeći prognoziranje konačnog ishoda, već ćemo se fokusirati na golove, kojih bi i te kako trebalo da bude na ovom susretu. Upravo zbog toga vam predlažemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.63. Mišljenja smo da Ajntraht na ovom meču nema apsolutno ništa da izgubi, i sigurno je da se neće u potpunosti zatvoriti, pa bi veoma lako moglo da bude golova na obe strane. Zbog toga vam preporučujemo da probate sa igrom GG3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.96. Iz istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom GG4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.38.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.