Tiket dana (ponedeljak, 25.05.2020)

tiket dana

Danas će i najuporniji izbegavati kladionicu, ali mi ne odustajemo. Utakmica skoro i da nema, ali smo uspeli da sklopimo tiket. Već od sutra situacija će biti posve drugačija.

Dukla Prag – Jihlava – 2 @ 2.95 u Meridianbet

Prvenstvo u češkoj drugoj ligi prekinuto je samo što je nastavljeno. Odigrano je jedno prolećno kolo i fudbaleri su ponovo morali na pauzu, ovog puta prinudnu. Sada sledi nastavak i verujemo regularan završetak sezone. Prvi meč nakon prekida igraju dve ekipe koje su prošle sezone ispale iz elite. Jihlava je trenutno bolje plasirana, nalazi se na drugom mestu posle 17. odigranih kola, sa tri boda zaostatka za vodećim Pardubicama. Dukla je nešto niže, ali ne bez šansi da se odmah vrati u Prvu ligu. Tim iz Praga je na 5. mestu, sa 31 bodom i od ovvog meča umnogome zavisi njihov uspon na tabeli. U prvom delu sezone Jihlava je slavila sa 1:0, a gledajući rezultate u tom jednom, kolu odigranom ovog proleća, izgleda da su i sada bliži trijumfu. Dukla je izgubila od Žižkova sa 5:2, dok je Jihlava slavila protiv Trineca. Predlažemo dvojku, a koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.95.

Ararat – Urartu – 0-2 @ 1.94 u 1xbet

Domaći tim nije onaj Ararat koji je lider na tabeli, bveć tim koji se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli i želi da izbori plasman u Plej of. Gostujući tim ima zaostatak od pet bodova za njima i baš od ove utakmice možda zavisi ko će biti među prvih šest na tabeli. U prvom delu sezone Urartu je slavio sa 1:0 na domaćem terenu, a i uspešniji je od svog rivala u poslednje vreme. Ararat je pre prekida sezone u Jermeniji, u dva proleća kola, osvojio samo bod, a nije postigao nijedan gol. Urartu je dobio oba meča, i to protiv jakih rivala, a pritom nije primio gol. Mada je domaćin po kladionicama favorit, čini nam se da nije tako, pa ćemo izbeći konačan ishod i predložiti igru na mali broj golova. Naš predlog je 0-2 sa kvotom 1.94 u kladionici 1xbet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici 1xbet iznosi 5.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.