Tiket dana (petak, 19.06.2020)

tiket dana

Od danas kao da počinje nova fudbalska sezona, a ustvari akuelna ulazi u finiš. Gotovo sve lige koje se nisu odlučile na prekid, trenutno su u toku, a krenula su i skandinavska prvenstva.

Norič – Sautempton – 0-2 @ 2.05 u Meridianbet

Odmah u prvoj utakmici posle nastavka sezone ekipa Noriča odlučuje o svojoj sudbini. ”Kanarinci” su poslednji na tabeli, da vas podsetimo, ali još uvek mogu da izbegnu najgore, u slučaju da u poslednjoj četvrtini prvenstva sakupe dovoljan broj bodova. Norič je imao tešku sezonu, nije imao ni mnogo sreće, gubio je bodove u poslednjim minutima ili nadoknadi, i nije čudo da su ”fenjeraši”. Trenutno ih šest bodova deli od zone spasa, naravno ukoliko direktni konkurenti, a to su Votford, Bornmut, Vest Hem, Aston Vila, ne osvajaju bodove. Nije tajna da su ”kanarinci” u najtežoj situaciji, ali ko sme da im oduzme nadu. U goste im dolazi Sautompton, tim koji takođe nije prebrinuo brige oko opstanka, pa i ”sveci” žele da nešto ”ušićare” u Noriču. Ipak, njihov bodovni saldo daje im mogućnost da budu bezbrižni bar još neko vreme i da ne zavise od jednog meča. U prvom delu sezone na ”Sent Merisu” bilo je 2:1 za Sautempton, a sada je ishod potpuno nepredvidiv. Zato je naš predlog igra na mali broj golova, pa vam predlažemo 0-2 gola na ovom meču, kome će, pored golova, nedostajati i navijači. Za 0-2 gola u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 2.05.

Majorka – Leganes – 1 @ 2.89 u 1xbet

I u La Ligi se igra jedna utakmica koja može odlučiti o opstanku u konačnom zbiru. Na Balearski Ostvrima Majorka dočekuje poslednjeplasirani Leganes. Obe ekipe nalaze se u zoni ispadanja, a u dve utakmice koje su odigrali po nastavku sezone, doživele su poraze. Ne može se reći da su razočarali, imali su teške rivale, a obe ekipe sastale su se sa Barselonom. Majorka je ubedljivo poražena od Katalonaca, ali je potom bila dobra na gostovanju u Viljarealu, gde je poražena minimalnim rezultatom. Leganes je na svom terenu izgubio od Valjadolida, što je veliki kiks koji ih može skupo koštati, da bi onda hranbro odigrali sa Barsom na ”Nou Kampu”, promašivali šanse i na kraju izgubili sa 2:0. Majorka je u prednosti jer ima dva boda više, a i igra na svom terenu. Ukoliko pobedi Leganes možda izađe iz ”crvene” zone, ali bi za to trebali da se poklope još neki rezultati. Jesenas je Leganes pobedio na svom terenu Majorku 1:0, a sada nam izgleda da će se Ostvrvljani revanširati. Neće biti mnogo golova, ali bi Majorka mogla da postigne bar jedan. Predlažemo jedinicu na ovom meču, a kvota je odlična i u kladionici 1xbet iznosi 2.89.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 5.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.